Mój problem polega na tym, że w pierwszym obrocie pętli nie wyświetlają mi się znaczniki <form ... > i </form> a w następnych już tak. Chodzi mi tylko o sam znacznik bo reszta zawartości formularza, czyli inputy li itd się wyświetlają. Czy może tak być, że daje <form...> bezpośrednio po <ul> ale jeszcze przed <li> ? O co tutaj chodzi?
EDIT// dodam jeszcze, że te formularze znajdują się w innych dużym formularzu. Ale chce zrobić te mniejsze w pętli, żeby potem w jquery użyć na nich funkcji serialize() i przesłać Ajaxem. Dlaczego pierwszy <form..> i </form> nie wyświetlają się?
<?php foreach ($h['room'] as $k => $room): ?> <input type="hidden" name="idhotels_type_room" value="<?php echo $room['idhotels_type_room']; ?>" /> <li> </li> <li class="pt23"><a href="admin/includes/dodaj-pokoje.html" rel="facebox">lista pokoi</a> | dodano: 14 pokoi</li> <li> <label class="pl30 w30"> </label> <span>ceny:</span> </li> <?php foreach ($h['ages'] as $k => $v): if ($v['idhotels_type_room'] == $room['idhotels_type_room']): ?> <li> </li> <?php endif; endforeach; endif; ?> </form> <?php endforeach; endif; ?> </ul>