Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Presenter
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
cer98
Do czego służą systemy szablonów, to każdy wie. Przede wszystkim oddzielają warstwę prezentacji od logiki.

Jednak do czego mi będzie potrzebne, jeśli nie korzystam w projekcie z plików .html taki szablon ? Dane i tak trzeba przygotowywać, a to że przepuszczam przez parser dane i mogę wstawić np. ||tablica|wartosc|| zamiast $tab['wartosc']; nic mi nie daje.

Sam korzystam z prezentacji treści w blokach, a mój szkielet w index.php to lewa prawa strona. i w zależności od tego jaki widok includuje boxy. Korzystam z mvc
Cysiaczek
Po pierwsze - nie ten dział.
@użytkownicy - wystarczy poświęcić 2 minuty aby zorientować się w strukturze forum. Hydepark to nie forum dla wątków z cyklu "hmm, php, czy przedzkole, a może javascript...a co tam wrzucę do hydeparku i niech sobie radzą bo ja nie mam innego pomysłu".

Po drugie - o czym jest ten temat? Dlaczego nie posiada sensownego tytułu? Dlaczego nie skorzystałeś najpierw z wyszukiwarki forumowej, która zwraca np taki temat?

Zamykam ten temat, bo dołączy do grona co najmniej 5 rozbudowanych wątków na ten temat.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.