Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Symfony]2 TUtorial step by step.
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Frameworki
meron11
Szukam czegoś w stylu jobet dla symfony 1.4

Jakiś tutorial jak krok po kroku postawić np blog w oparciu o symfony2, szukam i szukam i nic.

Ma ktoś jakiś link?
muwie
Tutaj masz trochę opisane jak postawić bolga. Trochę tam brakuje wiadomości, ale jeśli nie będziesz tworzył tego bloga na zasadzie kopiuj wklej i trochę pomyślisz to poradzisz sobie.
meron11
Dzięki, jutro rozkminię, jeżeli macie jeszcze jakieś linki to prosże o podawanie bo cookbook sztywny jest...
elektrrrus
Nie ma czegoś takiego. Przeglądnij githuba, są jakieś zalązki takich projektów, ale raczej nikt się w to nie bawi. Kto ma wystarczającą wiedze poradzi sobie z sf2 bez takich tutoriali, kto nie ma i tak przepadnie wink.gif
duckk
Sprawdź tutaj, jeszcze nie ukończony ale może się przyda
meron11
Cytat(elektrrrus @ 24.09.2011, 00:00:44 ) *
Nie ma czegoś takiego. Przeglądnij githuba, są jakieś zalązki takich projektów, ale raczej nikt się w to nie bawi. Kto ma wystarczającą wiedze poradzi sobie z sf2 bez takich tutoriali, kto nie ma i tak przepadnie wink.gif

Moze jestem głupi ze lubie ise uczyc na przykładach.... wybacz.

1 Linuxa swojego postawiłem też z tutka step by step a teraz jestem szczęśliwym posiadaczem gentoo które jest z jednych najbardizej "hardkorowych" distro wink.gif Tak więc z takimi komentarzami kolego nie na miejscu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.