Zlecę stworzenie serwisu pobierania plików z hostingów premium (RapidShare, Hotfile, Filesonic, Fileserve, Megaupload, Megavideo, Wupload) na zasadzie streamingu (pobieranie natychmiastowe), a nie ściągania z konta premium na mój dysk w serwerze, i później osoba ma możliwość pobrania do siebie na komputer.
Funkcje: Pobieranie z wyżej wymienionych kont premium po wykonaniu pewnej czynności (nie chcę podpinania płatności itp), bez rejestracji. Generalnie ma to być pobieranie w locie z tych hostingów (bez żadnych innych wodotrysków) + mały ficzer, którego napisanie zajmie nie więcej jak godzinę (opiszę go osobom, które podadzą sensowną kwotę za to, co już jest w aukcji). Musi wspierać jakieś wspomagacze ściągania (jdownloader lub/i flashget lub/i idm). Najlepiej, jakby działało to na 2 serwery (jeden serwer na stronę główną, drugi serwer dedykowany tylko do pobierania plików).
Żeby nie trzeba było rozpracowywać api wszystkich serwisów mogę kupić któryś ze skryptów na Allegro i będzie łatwiej (proszę podać cenę za przeróbkę i za pisanie od 0).
Proszę określić cenę z prostym designem (i cięciem) i bez designu.
Oczekuję codziennego kontaktu i raportowania, jak przebiegają prace.
W przyszłości możliwość rozbudowania o kolejne serwisy.
Liczy się CENA !
Kontakt:
gadu:5222994