Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Hołd dla Steve-a Jobs-a
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
wookieb
http://abcnews.go.com/Technology/steve-job...ory?id=14383813

Dziś rano dowiedziałem się o tej wielkiej tragedii dla całej branży IT i nie tylko.
Steve Jobs po długoletniej walce z rakiem ostatecznie przegrał wojnę. Nie pokonała go żadna konkurencja a Rak trzustki.

Pomimo tego, że nie przepadam za produktami apple, to Steve jako człowieka, który potrafił zrobić prawdziwą rewolucję w technologicznym świecie - podziwiam.

Spoczywaj w pokoju.
luckyps
ehhhh.... smutno..... sad.gif

rip
ixpack
Nie lubiłem apple'a. Uważałem tę firmę za zło, coś gorszego od Microsoft'u... Do momentu aż oglądnąłem mowę końcową Steve'a Jobs'a dla absolwentów. Od tamtej pory uważam tego człowieka za godnego naśladowania eksperta, poczytałem jego biografię. Wiele przeszedł, wiele osiągnął. Jedno jest pewne apple nie będzie już taki sam. Dziś chciałbym mieć iPhone'a.

Kolej Boga na pykanie na iPad2.
grywalny
Cytat(wookieb @ 5.10.2011, 22:29:25 ) *
http://abcnews.go.com/Technology/steve-job...ory?id=14383813

Dziś rano dowiedziałem się o tej wielkiej tragedii dla całej branży IT i nie tylko.

Chyba dla wielkiego szczęścia dla całej branży IT i tylko.
Pawel_W
Cytat(grywalny @ 6.10.2011, 19:55:21 ) *

pieniądze pieniędzmi, ale gdyby nie było rywalizacji pomiędzy firmami to dalej grałbyś sobie w czołgi na pegasusie...
Daiquiri
Cytat(grywalny @ 6.10.2011, 19:55:21 ) *
Daruj sobie.
Mod4Tech
Wielka szkoda. Był to dla mnie geniusz i wielkim wizjonerem, który wprowadził rewolucje w IT, szczególnie w kategorii tabletów i smartfon'ów. Zgadzam się z ixpack, Apple nie będzie już takie samo. I nie jestem do końca pewien czy Apple utrzyma innowacje i rozwój swoich urządzeń, po stracie Jobs'a.
darko
R.I.P. [*]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.