Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][CSS] Proszę o pomoc
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
maciekmaster
Witam wszystkich. Mam nadzieję, że nie kopniecie mnie w tyłek za takie coś, ale już cierpliwości mi zabrakło.

Postawiłem na WP stronę i wszystko jest OK, ale gdy pojawia się większa ilość treści i ukazuje się pasek przesuwu, to treść strony przesuwa się w lewo i to chyba o tą grubość paska przesuwu.

Oto adres strony http://proinvents.pl/dotacje

W zakładce O firmie jest OK, ale już w Ofercie, albo na stronie głównej się przesuwa. Przeglądam tego css'a i nie mam pojęcia, z czego to wynika.

Pierwszy raz się z tym spotkałem w sumie.

Proszę o pomoc!
jaslanin
nadużywasz: margin: 0px auto;

Aby zobaczyć co jest nie tak wciśnij parę razy [CTRL]+[-], pomniejsz okno żebyś mógł zmieniać jego szerokość, próbuj zmieniać szerokość okna, zobaczysz że niektóre elementy, dokładniej te z margin 0 auto, cały czas się centrują. i stąd problem.
maciekmaster
W tym momencie rozwiązałem to w ten sposób, że ustaliłem minimalną wysokość contenera, przez co pasek przeglądarki jest cały czas.

Rozwiązałem to w sposób beznadziejny, więc może faktycznie za dużo tych marginesów. Powiem szczerze, że zawsze dawałem na każdy element te marginesy i nie było problemu.

Dzięki za wskazówkę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.