Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Poznań] Programista PHP ;)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
serafin
Cześć,

kariera.allegro.pl - programista PHP

Polecam szczególnie jako, że sam jestem programistą w Allegro od prawie 3 lat smile.gif Świetne warunki płacowo-socjalne, genialna atmosfera i ogromne wyzwania programistyczne (w skali której nie doświadczycie nigdzie indziej, posłuchać możecie o niej na prezentacji Krzyśka na tegorocznym PHPConie).

W razie pytań służę pomocą,
Seraf
adamowski123
Praca zdalna jest możliwa?
Jakich zarobków można się spodziewać, jeśli ktoś spełnia wszystkie wymagania i posiada certyfikat zenda php 5.3 ?
batman
Oferta nie spełnia wymagań działu Praca oferowana. Przenoszę do Poszukuję.
serafin
Z tego co mi wiadomo to praca zdalna nie jest możliwa (głównie dlatego, że pracujemy Scrumem w większości zespołów) a i polityka bezpieczeństwa firmy by na to nie pozwoliła. Możesz jednak przesłać takie pytanie do naszych kadr by otrzymać oficjalną, potwierdzoną informację.

Co do zarobków: nie będziesz głodował tongue.gif

Tak na poważnie to nie mogę się wypowiedzieć jako, że znam jedynie swoje zarobki smile.gif Generalnie to są one zależne od stanowiska (specjalista, starszy specjalista, ekspert), zaangażowania i wiedzy. Im cenniejszy jesteś dla firmy tym więcej zarabiasz (ale to naturalne).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.