Mam właśnie problem z pewnym skryptem, ma on za zadanie odczytać ilość linijek z pliku i dodać tyle samo linijek do bazy danych.
Gdy skrypt wrzucam do zwykłego pliku php to działa bezbłędnie, natomiast gdy skrypt jest w Bazie Danych, dodaje mi tylko 1 rekord do bazy z tego pliku a w tym 1 rekordzie wszystkie linijki z pliku naraz zamiast każdą linijkę jako osobny rekord..
Nie wiem czym może to być spowodowane albo coś :/
Skrypty z bazy wywołuję:
$wybierz_kolumne = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM strony WHERE nazwa='".$plik."'")); $wybierz_kolumne[tresc_pl] = stripslashes($wybierz_kolumne[tresc_pl]); $wybierz_kolumne[tresc_pl] = '?>'.$wybierz_kolumne[tresc_pl].'<?'; eval ($wybierz_kolumne[tresc_pl]);
Natomiast ten skrypt który jest w bazie i z bazy nie chce działać to:
include("include/ustawienia.php"); $plik_kodow = $_POST['plik_kodow']; $ile_monet = $_POST['ile_monet']; $usluga = $_POST['usluga']; $cena_smsa = $_POST['cena_smsa']; $status = $_POST['status']; foreach ($dodaj_kody as $kody) { $wybierz_zapytanie = "INSERT INTO `$tabela_kodow_is` (`cash`, `prices`, `usluga`, `no`, `pwd`, `lock`) VALUES ('$ile_monet', '$cena_smsa', '$usluga', '".$kody."', '".$kody."', '$status')"; if($wykonaj_zapytanie) { } else { } } }
Z góry dziękuję za pomoc :|