Inaro
23.10.2011, 09:44:57
Cześć, miałem serwer WWW na www.ProSerwer.pl teraz chciałem przenieść na www.cba.pl lecz nie mogę wgrać bazy danych ponieważ piszę "Nie otrzymano żadnych danych do importu. Albo nie została wysłana nazwa pliku, albo plik był zbyt duży (maksymalny dopuszczalny rozmiar pliku określa się w konfiguracji PHP). Zobacz FAQ 1.16.". Silnik forum to MyBB
kpt_lucek
23.10.2011, 10:20:46
Być może jest za duży... Próbowałeś pociąć na sekcje (stwórz bazę -> dodaj rekordy, potem znowu stwórz bazę -> dodaj rekordy...) trochę monotonne, ale może rozwiązać problem (a zakładam że jest to problem wagi pliku).
konrados
23.10.2011, 11:09:45
Na pewno jest za duży.
Przyjrzyj się tabelkom, bo z reguły jest tak, że jest jakaś jedna wieeeeelka, którą spokojnie możesz pominąć przy eksporcie.
Tak tylko spojrzałem na ten Twój plik - jest sobie np. tabelka mybb_moderatorlog - wygląda na bardzo dużą, a raczej tego nie potrzebujesz. Być może są i inne, niepotrzebne. Szukaj tabelek z nazwami typu 'log' czy 'statistics' i pomiń je przy eksporcie (tzn. pomin rekordy, ale samą tabelkę (strukturę) wyeksportuj).