Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomoc przy pisaniu pracy MGR
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
esiek
Cześć wam

W imieniu mojej dziewczyny:

Jestem studentką V r, psychologii Przeprowadzam badania, w których niezbędni są ludzie wink.gif potrzebuje Was! Mój temat pracy to zachowania i postawy ludzi wobec wiary i wyznań. Badania obejmują trzy grupy ?katolicy, ateiści, buddyści. Poszukuje ludzi w wieku od 20 do 35 r, życia . Badam 3 testami plus ankieta. Bardzo Was proszę o pomoc. Chciałabym , aby te badania w jakimś stopniu były rzetelne i uzupełnione przez konkretnych respondentów dlatego też pomyślałam o tym portalu. Goni mnie czas więc mam nadzieje, że mi nie odmówicie wink.gif(ale brzmi to nieskromnie) hehe Potrzebuję głównie ateistów. Jeśli wyznajecie taką filozofię życiową to proszę serdecznie Was o pomoc. Dziękuje Wam za Wasz poświęcony czas to jedyne co mogę zrobi .Mam nadzieję, że tak jak Wy pomożecie mi tak kiedyś i Wam też ktoś się odpłaci. Pozdrawiam, Aśka!

Testy do wypełnienia pod adresem: http://t.studio-creator.pl
ADeM
Wymóg rejestracji nie zachęca...
qrooel
Wypełniłbym chętnie, ale jak jest rejestracja to nie mam czasu się rejestrować. ;]
rzymek01
Fajne pytane:
Cytat
Jaki jest rodzaj Twojej pracy zadowej?

boje się pomysleć o co chodzi z tą pracą zadową... haha.gif

BTW, chciałem nawet wypełnić, ale ankiety nie są dobrze skonstruowane, sorry
esiek
Każda uwaga jest cenna. juz poprawiony błąd wynikający z pośpiechu wink.gif

rejestracja konieczna zeby się testy nie przemieszały. rejestracja zajmuje 15sek smile.gif
ADeM
Nie rozumiem w jaki sposób miałyby się "przemieszać". Rejestracja wymaga podania adresu e-mail. Nie ma żadnych informacji co z nim będzie robione, czy będzie go można później bezproblemowo usunąć z bazy itp.

Poszło. Trzeba było napisać przed rejestracją, że konto jest po wypełnieniu automatycznie usuwane.
zegarek84
przy ankiecie denerwujące jest po wpisaniu zawodu, że cały formularz trzeba wypełnić jeszcze raz jeśli zawód nie przejdzie walidacji (mój nie przeszedł i wszystkie dane zostały skasowane)

nie rozumiem dlaczego "ż" należy do niedozwolonych znaków - sprawdź długość wpisanego tekstu jeśli jest to pole obowiązkowe i wystarczy zrobić bindowanie w PDO np. by nie było zagrożenia SQL iniection...

swoją drogą dłuuuuuuga ta ankieta...
esiek
ankieta niestety kasuje się jak nie przejdzie ale pozostale testy na szczescie zostają nienaruszone jak nie przejdą wink.gif

co do opcji zawód zrobilem na szybko A-Za-z bez zadnych dodatkowych znaków chociaż wiem, ze powinienem. poprawie to jeszcze wink.gif

dziekuje za wypełnione testy. Nie będę ukrywał, że zależy nam najbardziej na Ateistach ;D

Ankieta poprawiona, w przypadku błędu nie kasuje wprowadzonych danych, dodatkowo w testach jak pominiemy pytanie zaznaczone będzie które to, no i ankieta przyjmuje polskie znaki wink.gif dzieki za uwagi wink.gif
k4tey
Zaraz wypełnię test.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.