Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][CSS] dostosowywanie pod ie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
eska9797
Pomoże mi ktoś dostosować moją stronę , aby dobrze działała w IE ?
http://www.tv.rahim-fan.tk/
ixpack
polecam IE Tester do sprawdzania jak wygląda...

firebug do debugowania.

I w ogóle gdzie jest problem? Jak ktoś ma Tobie pomóc, skoro Ty nawet nie wiesz albo nie chcesz napisać gdzie dokładnie leży problem...?
eska9797
mam IE, że wiem jak wygląda. menu poziome jest w pionie i biała część strony jest za mało szeroka
croc
Jaka wersja IE? Bo jak IE6 to ja bym sobie dał spokój.
eska9797
pozostało mi menu do zrobienia.
jg44
Ja też mam IE i oba menu poziome na Twojej stronie są poziome. Jedyny problem jest taki, że kreski oddzielające kolejne elementy menu na górze nie dochodzą do dołu kontenera, w którym się znajdują - na pierwszy rzut oka powinieneś dopisać w arkuszu styli ujemną wartość dla elementów li w tym menu (nie wiem jaką dokładnie, poeksperymentuj tak, żeby było dobrze):
  1. margin-top: -??px;

"biała część strony jest za mało szeroka". Moim skromnym zdaniem biała część strony wygląda dobrze tak jak jest.

Tak na przyszłość, ixpack ma rację, podawaj więcej szczegółów a nie tylko 'mam problem i niech mi ktoś pomoże', nikt nie będzie zgadywać, o co Ci chodzi. Wrzuć kod, bo nikomu nie będzie się chciało patrzeć w źródło Twojej strony i rozkminiać, o co w niej chodzi i co za co odpowiada.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.