Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pytanie] Strony www a Hosting
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
brayan.tr
Witam nie znalazłem lepszego miejsca na moje pytanie . Proszę o doradztwo Jestem początkującym przedsiębiorcom. Wykonuje strony www itp oparte o MySQL oraz PHP & Smarty = ogólnie webówka. Chciałem wybrać serwer który uciągnie na dobrym poziomie strony moich klientów powiedzmy: 1 serwer / 20-25 stron / serwisów (ruch niski i średni). Nie bardzo wiem na jakie firmy hostingowe mogę liczyć aby wszystko chodziło szybko.

W kręgu moich zainteresowań są:
- Nazwa
- Ovh - zdecydowanie najdroższe rozwiązanie z pośród wszystkich
- az.pl
- linux.pl
- Kei.pl
- .....

Jaka firma najlepiej sobie poradzi w moim przypadku ? Czy konieczny jest już zakup np VPS ? Najważniejsza jest dla mnie jakość jednak za rozsądne pieniądze.
Czy na podstawie danych przeze mnie przedstawionych da się coś wybrać czy muszę podać więcej szczegółów.
Damonsson
OVH najdroższe, mógłbyś pokazać na jakiej zasadzie porównywałeś? Bo mnie zaintrygowałeś teraz.
brayan.tr
Przejrzałem opinie o firmach jednak nie do końca mam wyrobione zdanie. Kwota jak chce przeznaczyć (wstępnie) to 350-450 zł na miesiac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.