Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prosz o pomoc w sprawie skryptu!!!
Forum PHP.pl > Forum > PHP
lukaszkowalewski
Mam taki skrypt:

[php:1:a0b7e6a72c]<?php
$handle = opendir('imprezy/.');
while (false !== ($file = readdir($handle))) {
if ($file != "." && $file != "..") {
$file1=fopen("imprezy/".$file."", "r");
flock($file1, 1);
$tematyka=fgets($file1, 500);
$adres=fgets($file1, 500);
$tytul=fgets($file1, 500);
$opis=fgets($file1, 300000);

$id = ereg_replace("n", "", $id);
$id = ereg_replace("%0D%0A", "", $id);

$tematyka = ereg_replace("n", "", $tematyka);
$tematyka = ereg_replace("%0D%0A", "", $tematyka);

if($tematyka==$id) echo"<b><a class=kowal ".$adres."<b>".$tytul."</b></a></b>".$opis."";

fclose($file1);
}
}
closedir($handle);
?>[/php:1:a0b7e6a72c]
i nie wiem co jest z nim nie tak, ponieważ na serwrze apache działa, natomiast na serwerze nie chce działać! !! Prosze was o pomoc!!! odpiszcie!!

Łukasz Kowalewski

lukaskzowalewski@poczta.onet.pl
mazy
widzę że tuning rulez eh aaevil.gif

pozatym jeśli ten skrypt ma być umieszczoy na stronce z opisu to na interii nie ma php (chyba? albo ja mam przestarzałe informacje).
itsme
Cytat
widzę że tuning rulez eh   aaevil.gif  

pozatym jeśli ten skrypt ma być umieszczoy na stronce z opisu to na interii nie ma php (chyba? albo ja mam przestarzałe informacje).

tego typu posty beda bezwglednie usuwane (posty gdzie autor nie wyraza najmniejszej checi udzielenia pomocy) TEN POZOSTAWIAM NA PRZESTROGĘ
itsme
Cytat
Mam taki skrypt:

i nie wiem co jest z nim nie tak, ponieważ na serwrze apache działa, natomiast na serwerze nie chce działać! !! Prosze was o pomoc!!! odpiszcie!!

Łukasz Kowalewski

lukaskzowalewski@poczta.onet.pl

Bedziemy wdzieczni za udzielenie informacji co dokladnie Ci nie dziala czyli blad oraz w ktorej linii blad wyskakuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.