Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pozycjonowanie na blogspot, wordpress.com
Forum PHP.pl > Forum > Optymalizacja i pozycjonowanie stron - SEO
IIFF
Jak to wygląda? Na zaplecze się nie nadaje? wink.gif A jako strona docelowa pozycjonować się chyba nie opłaca?

Jeśli kupię sobie takie domeny zapleczowe, ładnie je poprowadzę i popozycjonuje - nie będzie problemów ze sprzedażą ich?

Druga sprawa: Powiedzmy że chcę stworzyć zapleczowy blog np na temat banki(wiem że będzie ciężko smile.gif to jaką wersję wybrać: taniebanki.pl taniebanki.waw.pl, czy moze banki.iiff.pl? Jakie to będzie miało znaczenie i czym będzie się różnić.
grzeee
czy to będzie taniebanki.pl czy tez taniebanki.waw.pl to nie ma znaczenia, ważne jak się przyłożysz do tej strony. Jak się dobrze postarasz to i szybko ją sprzedaż wink.gif
cyrexx
ma znaczenie - tylko przy sprzedaży, prędzej ktoś kupi domenę z .pl
sector
WP i Blogspot są doskonałe na zaplecze. Zwróć uwagę na różnicę między siłą subdomen a TLD.
ed_hazard
tak, blogspot i wordpress są ok na zaplecze. A jeżeli chodzi o domeny, lepiej brać pl. Niby nie ma znaczenia jaka domena, ale coś mi się wydaje, że domeny za które więcej się płaci i są droższe w utrzymaniu mogą mieć odrobinę większy kredyt zaufania u Googla
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.