$tabela_users jest zadeklarowana wyżej, i ogólnie zmieniało mi ale u wszystkich, nie potrafię zrobić aby tylko zmieniło przy danej osobie którą kliknę...
echo '<table><tr bgcolor="#69d8f4"><td><b>ID </b></td><td width="160"><b>Nazwa</b></td><td width="90"><b>Login</b></td><td width="170"><b>Imię i Nazwisko</b></td><td><b>e-mail</b></td><td><b> Nr telefonu</b></td><td><b>Widzi</b></td><td><b>Zezwól</b></td></tr>'; $q = "SELECT * FROM $tabela_users"; // TABELA WYSW DANYCH $i=0; $color = ($i % 2 == 0) ? '' : ''; $bgcolor = ($i % 2 == 0) ? 'fafafa' : ''; echo '<tr bgcolor="'.$bgcolor.'" style="color:'.$color.';"><td>'.$wymien['id'].'.</td><td> '.$wymien['nazwa'].' </td><td> '.$wymien['login'].'</td><td>'.$wymien['imie'].' '.$wymien['nazwisko'].'</td><td> '.$wymien['email'].'</td><td> '.$wymien['tel'].'</td><td> '; //##tutaj był wpis ogólny którego wkleiłem w drugim polu php dla wglądu echo '<a href="uzytkownicy.php?do=zmien&id='.$wymien['id'].'">ZMIEN</a> //gdzieś takie coś widziałem w jakimś poście, ale nie było zdefinowane pole do i zmien, więc to mi nie działa, natomiast wybiera id usera poprawnie po najechaniu na href </td>'; $i++; // OPCJE EDYCJI </tr>'; }
dawałem nawet taki wpis ogólny, ale on zmieniał wszystkim użytkownikom... gdy dodałem WHERE id='$wymien[id]' przestał działać
echo <<< KONIEC <form class="form" action="uzytkownicy.php" method="post"> <input type="hidden" name="opcja" value="TRUE" /> <input type="submit" value="Widok procentowy" /> </form> KONIEC; //echo '<font color="#FF0000">Opcja wyświetlania została zmieniona!</font>'; }
Pomoże ktoś zrobić