Co mam zrobic aby rekordy w ponizszym kodzie były wyswietlone poziomo w tabeli (nie mam pojecia w ktore miejsce wstawic <table> - za kazdym razem wyswietla mi w kolumnie) wynik jest zlany - wszystkie rekordy poukladane obok siebie nawet bez spacji. Co robic??

1. $i=0;
  2. $query = mysql_query("SELECT * FROM `result`");
  3. while($numb = mysql_fetch_array($query))
  4. {
  5. echo "";
  6. $i++;
  7. if(($i%5)!=0)echo "<tr>";
  8. echo '<td>' .$numb[num_0]. '</ td>';
  9. if(($i%5)==0)echo "</ tr>";
  10. echo "";
  11. }

a tutaj zamieszczam w jaki sposob zapisalem rekordy do tabeli mysql, moze tutaj tkwi problem bo sa zapisane w kolumnie a nie wiem jak zapisac w wierszu co prawda zrobilem 6 kolumn i zapisalem kazda wartosc do oddzielnej kolumny ale wynik byl jeszcze gorszy mialem tabele 6x6 i wyniki zapisane w komorkach po skosie:

1. $zapytanie = mysql_query("LOAD DATA LOCAL INFILE '0_result' INTO TABLE result")
  2. or die('Nie zaladowano pliku do bazy MySQL.<br />Blad: '.mysql_error());
  3. echo "0wynik w bazie<br /><hr />";
  4.  
  5. $zapytanie = mysql_query("LOAD DATA LOCAL INFILE '1_result' INTO TABLE result")
  6. or die('Nie zaladowano pliku do bazy MySQL.<br />Blad: '.mysql_error());
  7. echo "1wynik w bazie<br /><hr />";
  8.  
  9. $zapytanie = mysql_query("LOAD DATA LOCAL INFILE '2_result' INTO TABLE result")
  10. or die('Nie zaladowano pliku do bazy MySQL.<br />Blad: '.mysql_error());
  11. echo "2wynik w bazie<br /><hr />";
  12.  
  13. $zapytanie = mysql_query("LOAD DATA LOCAL INFILE '3_result' INTO TABLE result")
  14. or die('Nie zaladowano pliku do bazy MySQL.<br />Blad: '.mysql_error());
  15. echo "3wynik w bazie<br /><hr />";
  16.  
  17. $zapytanie = mysql_query("LOAD DATA LOCAL INFILE '4_result' INTO TABLE result")
  18. or die('Nie zaladowano pliku do bazy MySQL.<br />Blad: '.mysql_error());
  19. echo "4wynik w bazie<br /><hr />";
  20.  
  21. $zapytanie = mysql_query("LOAD DATA LOCAL INFILE '5_result' INTO TABLE result")
  22. or die('Nie zaladowano pliku do bazy MySQL.<br />Blad: '.mysql_error());
  23. echo "5wynik w bazie<br /><hr />";