Co mam zrobic aby rekordy w ponizszym kodzie były wyswietlone poziomo w tabeli (nie mam pojecia w ktore miejsce wstawic <table> - za kazdym razem wyswietla mi w kolumnie) wynik jest zlany - wszystkie rekordy poukladane obok siebie nawet bez spacji. Co robic??
$i=0;
{
$i++;
if(($i%5
)!=0
)echo "<tr>"; echo '<td>' .$numb[num_0
]. '</ td>'; if(($i%5
)==0
)echo "</ tr>"; }
a tutaj zamieszczam w jaki sposob zapisalem rekordy do tabeli mysql, moze tutaj tkwi problem bo sa zapisane w kolumnie a nie wiem jak zapisac w wierszu co prawda zrobilem 6 kolumn i zapisalem kazda wartosc do oddzielnej kolumny ale wynik byl jeszcze gorszy mialem tabele 6x6 i wyniki zapisane w komorkach po skosie:
$zapytanie = mysql_query("LOAD DATA LOCAL INFILE '0_result' INTO TABLE result") or
die('Nie zaladowano pliku do bazy MySQL.<br />Blad: '.mysql_error()); echo "0wynik w bazie<br /><hr />";
$zapytanie = mysql_query("LOAD DATA LOCAL INFILE '1_result' INTO TABLE result") or
die('Nie zaladowano pliku do bazy MySQL.<br />Blad: '.mysql_error()); echo "1wynik w bazie<br /><hr />";
$zapytanie = mysql_query("LOAD DATA LOCAL INFILE '2_result' INTO TABLE result") or
die('Nie zaladowano pliku do bazy MySQL.<br />Blad: '.mysql_error()); echo "2wynik w bazie<br /><hr />";
$zapytanie = mysql_query("LOAD DATA LOCAL INFILE '3_result' INTO TABLE result") or
die('Nie zaladowano pliku do bazy MySQL.<br />Blad: '.mysql_error()); echo "3wynik w bazie<br /><hr />";
$zapytanie = mysql_query("LOAD DATA LOCAL INFILE '4_result' INTO TABLE result") or
die('Nie zaladowano pliku do bazy MySQL.<br />Blad: '.mysql_error()); echo "4wynik w bazie<br /><hr />";
$zapytanie = mysql_query("LOAD DATA LOCAL INFILE '5_result' INTO TABLE result") or
die('Nie zaladowano pliku do bazy MySQL.<br />Blad: '.mysql_error()); echo "5wynik w bazie<br /><hr />";