Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Java][MySQL][PHP]Pomoc w sprawach techniczno opisowych
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Silva88
mam prosbe pomozecie odpowiedzec na te pytania ? typowo technicznie i zwiezle mam cos na te pytania ale.....prosze o lekka pomoc smile.gif
1 Klasyfikacja języków programowania ze względu na: poziom języka, strukturalizm, przedstawianie algorytmów oraz sposób generowania kodu wykonawczego
2. Zasady i metody testowania aplikacji. Metody wykrywania i usuwania błędów składniowych, formalnych i merytorycznych. Struktura obliczeń testowych. Przygotowanie danych do obliczeń testowych
3. Porównaj instrukcje w Delphi i C++ przypisania, warunkowa, skoku. Składnia instrukcji. Sposób działania instrukcji. Podać przykłady instrukcji
4. Porównaj instrukcje pętli w Delphi i C++. Odmiany instrukcji pętli. Składnia instrukcji pętli. Break. Continua. Podać przykłady instrukcji
5. Charakterystyka programowania obiektowego. Deklaracja klasy, cechy obiektów, polimorfizm, na przykładzie języka Delphi lub C++
6. Język C#. Typy zmiennych w C#. Wymienić typy. Opisać postać i zakres zmiennych poszczególnych typów
7. Przedstawić właściwości charakterystyczne dla technik programowania w języku Java i .NET
8. Funkcje w PHP. Typ funkcji. Deklaracja, definicja i wywołanie funkcji. Parametry formalne i aktualne funkcji. Sposoby przekazywania parametrów aktualnych do funkcji

i co najwazniejsze bo wogole nie mam o tym pojecia i nigdy sie tego nie uczylem ;/wiec tu prosze o odpowiedz pelna...
1.1.Charakterystyka języków XHTML i Perl
zdemotywowany
http://google.pl/
http://pl.wikipedia.org/
Silva88
Dzieki za pomoc :)ale tak szczerze powiedzcie cos wiecej na temat perla bo nie bawilem sie nim nigdy i nie mam pojecia jak to wyglada t o prosze o pomoc ?
piotrooo89
wszystko masz w necie, jak będziesz miał konkretne pytanie to zapraszam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.