Witam,
Poszukuję ofert pracy zdalnej bądź zleceń web developerskich. Jestem młodą, komunikatywną osobą, która lubi to co robi i co najważniejsze, w mojej opinii, jest w tym dobra.
Jestem w stanie poświęcić ok. 15 godz. tygodniowo na zlecenia + dodatkowy czas dla spraw pilnych.

Umiejętności
  • Bardzo dobra znajomość HTML w tym HTML5.
  • Bardzo dobra znajomość CSS w tym CSS3.
  • Bardzo dobra znajomość JavaScript, w tym framework'a jQuery.
  • Znajomość najnowszych trendów oraz narzędzi(960.gs, HTML5 Boilerplate, inuitCSS) związanych z tworzeniem nowoczesnych stron www.
  • Znajomość technik White SEO oraz optymalizacji stron internetowych.
  • Dodatkowo bardzo dobra znajomość PHP5 OOP oraz MySQL, podstawy dotyczące wzorców projektowych.
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie.
  • Znajomość środowiska GIT.

Doświadczenie

Posiadam dwuletnie doświadczenie w tworzeniu stron internetowych, lubię to co robię i dlatego staram się cały czas rozwijać oraz zaznajamiać z najnowszymi technologiami.
Ostatni z moich projektów dostępny jest pod tym adresem. Zastrzegam iż mimo wszystko projekt ma swój "wiek" więc nie odzwierciedla całkowicie moich aktualnych umiejętności.
Szczerze zachęcam każdego zainteresowanego do przetestowania ich.
Jak wcześniej wspomniałem, posiadam również wiedzę związaną z PHP, przykładowy kod dostępny jest pod tym adresem.

Kontakt
W razie zainteresowania ofertą bądź jakichkolwiek pytań proszę o skorzystanie z poniższych danych kontaktowych:
Mateusz Krzeszowiak
E-mail: matkrzesz@gmail.com
Gadu-Gadu: 6135764
Tel.: 886405178

Serdecznie zapraszam do współpracy smile.gif