Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomimo otrzymania 404, strona jest wyświetlana
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
kilab
Witam,
Mam problem z ostatnio stworzonym serwisem. Pod Operą/Firefoxem/IE na desktopie, strona jest wyświetlana prawidłowo. Niestety już na IE na HTC przejście na dowolną podstronę skutkowało wyświetleniem 404. Sama strona główna i forum działa prawidłowo. To samo tyczy się robotów przeglądarek (wynik z narzędzia dla programistów Google - 404), przez to podstrony nie są indeksowane sad.gif
Ze stroną zintegrowane jest FluxBB i to ono odpowiada za sesje, strony tematów i działów forum są indeksowane prawidłowo.

Nie mam pojęcia w czym tkwi problem, hosting mam na ovh, pisałem do obsługi dwukrotnie ale nawet nie chcą odpowiedzieć. Swoją drogą ta firma coraz bardziej olewa klientów sad.gif
by_ikar
Co ma ovh do twojego skryptu? Nic, to jest twój skrypt. To nie jest wina serwera, bo sypałby 404 dla każdego jednego pliku. Gdzieś w kodzie masz jakaś funkcję która ci wyrzuca 404. Sprawdź i popraw. IMO tak po samym kodzie html/css nie da się nic powiedzieć co może być przyczyną, a raczej gdzie ta przyczyna jest dokładnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.