Jestem 17 letnim licealistą, poszukuję stałego źródła zatrudnienia (na co najmniej miesiąc - dwa).
Moje umiejętności to:
-PHP (OOP)
-Znajomość na poziomie średniozaawansowanym (może trochę niższym) frameworka Symfony2
(wraz z Twigiem i Doctrine2, na tyle, na ile omówiono to w oficjalnej dokumentacji Symfony2)
-Umiejętność korzystania z relacyjnej bazy danych (pracowałem jak do tej pory na MySql)
-Korzystałem kiedyś z javascriptu (i jQuery przy dynamicznym generowaniu odpowiedzi), kwestia przypomnienia sobie
-Znajomość języka angielskiego pozwalający na swobodne czytanie dokumentacji technicznej i literatury z zakresu informatyki
Jestem w stanie na tygodniu zwolnić się czasem i przyjechać do Warszawy, Lublina lub Rzeszowa na omówienie projektu, rozmowę.
Nie pracowałem nigdy za pieniądze, programowaniem interesuję się od gimnazjum, pasjonuje się tym do tej pory

Interesuję się także matematyką (lubię zadania nieszablonowe - z olimpiad matematycznych).
Jestem osobą sumienną, zdeterminowaną w działaniu i lubiącą wyzwania. Chętnie uczę się nowych rzeczy i jeszcze chętniej używam ich do swoich projektów

Oto próbny kod - prosty blog napisany z użyciem Symfony2: http://speedy.sh/QJf6x/ProjektBis.7z
Zainteresowane osoby proszę o kontakt przez PW.