Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Zlecę korepetycje z OOP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
oopphp5
Poszukuję osoby, która udzieli mi płatnych korepetycji z Zend Framework oraz z OOP stosowanego w php5. Chętne do udzielenia korepetycji osoby powinny biegle znać OOP w php5, wzorce projektowe stosowane w aplikacjach internetowych oraz Zend Framework . Dodatkowym atutem będzie umiejętność integracji aplikacji z JQuery. Zależy mi na praktycznym poznaniu tematu. Korepetycje będą odbywać się głównie zdalnie za pośrednictwem skype i innych narzędzi. Wstępnie przewiduję zatrudnienie osoby na około 50 godzin możliwe że więcej.

Zainteresowane osoby proszę o przesłanie na adres oopphp5@gazeta.pl propozycji ceny za godzinę korepetycji oraz krótkiego opisu swoich umiejętności.
skowron-line
Jeżeli nie znasz się na OOP to raczej marnym pomysłem jest nauka odrazu Zenda, zacznij od prostszych FW.
oopphp5
Ogólnie pojęcia i założenia OOP znam bardziej chodzi o załapanie jak to stosować w praktyce.
Parę rzeczy nawet na zendzie napisałem tyle że opierając się na przykładach z netu i tutorialach teraz chciałbym
to zrozumieć tak na prawdę dokładnie i stosować poprawnie.

Dodam że ogólnie programuję od wielu lat tyle że w moim stylu programowania widać naleciałości strukturalne i nawet kiedy staram się używać obiektowości to wychodzi to tak w sposób mocno nazwijmy to mieszany smile.gif
skowron-line
Tak między Bogie a prawdą to nie są Ci potrzebne korepetycje tylko manual + analiza kodu aplikacji lub FW.
Crozin
Korepetycje to nie jest wcale zły pomysł, bo w sieci jest tyle beznadziejnego i niepoprawnego materiału na ten temat, który notabene jakiś trudny nie jest, że bardzo łatwo początkującym źle go zrozumieć/przyswoić. Nie rozumiem też dlaczego nie miałby zaczynać od Zenda czy Symfony, które w przeciwieństwie do wielu małych, "lekkich" i prostych projektów są całkiem dobrze napisane i ujawniają zalety OOP - które uwidaczniają się dopiero przy nieco większych projektach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.