Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][Pytanie]Początki
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Sto0rm
Witam. Szukam kogoś kto by mi pomagał uczyć się php wink.gif Wiem że mało chętnych ale chciałbym by ktoś mi tylko tłumaczył niektóre linijki kodu lub po prostu odpowiadał na moje pytania z językiem php wink.gif

13150801 - to moje gg

Dziękuje wink.gif
strife
Nie to forum. Przenoszę na Giełda Ofert -> Poszukuję.

A tak poza tym to polecam Ci poczytać forum, masz tutaj mnóstwo materiałów i było to przed Tobą mnóstwo ludzi, którzy chcieli się uczyć PHP, po prostu szukaj. Nikt przecież nie będzie specjalnie dla Ciebie poświęcał czasu, aby Cię specjalnie tego nauczyć, a już na pewno nie za darmo.
Sto0rm
Po prostu łatwiej dogadać sie na gg niż forum. Jeżeli ten temat zalicza się do spamu to przepraszam.
Speedy
Właśnie łatwiej się dogadać na forum. Postaw sobie jakiś cel. Na początek coś prostego - np. stworzenie systemu newsów, albo zwykłej strony internetowej. Jak nie będziesz czegoś potrafił zrobić i nie znajdziesz odpowiedzi w internecie, to pytaj na forum. Na pewno znajdą się osoby, które Ci pomogą, jak zadasz im konkretne pytanie na forum.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.