Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pozycjonowanie www - w co ładować pieniądze?
Forum PHP.pl > Forum > Optymalizacja i pozycjonowanie stron - SEO
luki1004
No jak wyżej, gdy strona jest pozycjonowana przez pewną osobę/firmę, której zlecilem to. Chciałbym jakoś pomóc jej, np. wykupywać jakieś katalogi, czy jakieś dodawanie do precli czy coś. (nie wiem czy dobrze napisałem, poczytałem troche na forum więc bogate słownictwo jest hehe:D) Głównie chciałbym wiedzieć czy takie oferty na allegro typu: dodanie do 1000 katalogów za np. 5 zł jest opłacalne/pomaga uzyskać wyższą pozycję? Czy jest to totalne wyrzucenie pieniędzy w błoto?
motyl-pl
Przez 1000 katalogów za 5 złoty na pewno wyrzucasz pieniądze w błoto, bo to zazwyczaj dodają systemy automatycznie do śmieciowych katalogów które tylko pogarszają niż polepszają sprawę.
Katalogowanie najlepiej sprawdza się ręcze jak już do katalogów z wysokim Page Rank =)
boddah85
Jeśli zleciłeś firmie pozycjonowanie to nie rób nic na własną rękę.
krzysztof_kf
Witam dodanie do 1000 tysiąca katalogów za 5 zł jest to z pewnośćią robione przez automat z pewnośćią dostaniesz za taką zagrywkę filtra od google, jeżeli nie ma się wystarczjąco pieniędzy na specjalistyczną firmę która ci wykona zadanie na wysokim poziomie najlepszą alternatywą zagłębić wiedzę na temat seo i samemu spiąc się i robić coś w kierunku pozycjonowania strony/firmy 99% aukcji na allegro to niestey są to bezwartościowe oferty grożące od google filtra nie mówiąc o banie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.