Witam serdecznie.
Z uwagi na to iż od lat zajmuję się grafiką komputerową i ulepszam tylko tą dziedzinę wiedzy, nie ma w moim harmonogramie miejsca na uczenie się programowania.
Dlatego też chciałbym oznajmić iż potrzebuję programisty który lubi i zna choć trochę PHP, CSS i HTML i wierzę w to, że istnieje taki, który potrzebuje również mnie, ponieważ nie zna sie zbytnio na grafice.
Chodzi mi dokładnie o tworzenie stron internetowych. Ja umiem tworzyć bardzo ładne i schludne layouty i możemy razem współpracować dla klientów jako pełnoprawna usługa, możemy nawet założyć firmę.
Co do podziału wynagrodzenia to na pewno się dogadamy. Można na początek stworzyć kilka themów na themeforest, które będą się sprzedawać a mogą służyć jako nasze portfolio i działac na naszą korzyść, możliwości jest mnóstwo. Posiadam domenę na której można postawić wordpressa i zacząć szybko działać. Żeby nie było, że te informacje wyssałem sobie z palca to mam kolegę, który sprzedał już ponad 2000 themów na themeforest i w razie czego na pewno pomoże nam ze sprzedażą. Szukam osoby, która jest zdecydowana na coś takiego i wie, że chce coś takiego robić na dłuższą metę. Nie mogę sobie pozwolić na współpracę z kimś kto zaraz zrezygnuje. Kasa jest do zrobienia i to w krótkim czasie tylko trzeba poświęcić parę chwil. Ja jestem człowiekiem normalnym i rozumiejącym wszystko, łatwo się ze mną dogadać i takiej również osoby szukam. Przykładowe elementy stron pokażę osobom, które się ze mną skontaktują.
Kontakt: quosik@gmail.com