Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zagrałbym w coś.
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
!*!
Zagrałbym w jakąś grę... ostatnio grywam jak na ironię we flashówki:

Sword Fall Kingdoms
Sierra 7
Soldiers

Polecacie coś w podobnych klimatach?
pedro84
Company of Heroes. Miota smile.gif
adrian23
A do tego ostatnio w niezłej promocji http://www.inbook.pl/product/show/371031/g...ry-strategiczna
peter13135
World of tanks biggrin.gif
i-skrypty.pl
kag2d dobra, nowa gierka twórców soldata

kag2d.com
wiewiorek
World of tanks - wygląda fajnie smile.gif Warto?
ciekawskiii
w grepolis.pl gram od tygodnia, niezle wciagnelo:p

a tu wersja beta settlersow www.thesettlersonline.pl
Pawel_W
settlersów nie polecam, to chyba najgorsza gra via www jaką widziałem - napisana w 100% we flashu, więc granie przez komórkę odpada (próbowałem się zalogować przez htc sensation - flash obsługuje, ale gra wejść nie chce), poza tym dynamika jest DRAMATYCZNA - w normalnych settlersach cały czas coś się dzieje, ataki, budowanie itp. - jest jakaś akcja, z kolei w typowych grach via www (jak choćby np. OGame) akcja jest mocno spowolniona, można sobie dać budowanie np. kopalni i odejść na godzinę, dwie od komputera, z kolei w settlersach online zostało to wg. mnie beznadziejnie rozwiązane - od gry nie można odejść, bo co 15-20 minut trzeba coś kliknąć, z kolei siedzenie przez ten czas jest mega nudne bo nie ma co robić - moim zdaniem ta gra to kompletna porażka, dodatkowo poza targiem i klanami nie ma żadnej integracji pomiędzy graczami
foxbond
Realm of The Mad God

peter13135
Cytat(wiewiorek @ 4.03.2012, 15:15:33 ) *
World of tanks - wygląda fajnie smile.gif Warto?

Warto, sam w to gram biggrin.gif
Mefiuu
czy ktoś znalazł pełną wersję Sword Fall Kingdoms? znaczy z wszystkimi odblokowanymi mapami smile.gif
Lion_87
Jak grać to tylko w minecraft! arrowheadsmiley.png
marcio
Cytat(Lion_87 @ 4.03.2012, 21:32:47 ) *
Jak grać to tylko w minecraft! arrowheadsmiley.png

Chciales powiedziec tylko w CS-a ;p ja kiedys gralem tylko w to mialem prawie 1k h granych wink.gif

A tak to tylko ps3
cojack
playdragona.com ;]
thek
Ja jeśli już gram, to najczęściej jakieś Tower Defence. Zazwyczaj krótkie, nie trzeba non-stop siedzieć. Przerwy można sobie robić, wymaga też zarówno myślenia, jak i pewnej zręczności. Zwłaszcza gdy kończy Ci się wszystko w trybie easy i przechodzisz na wyższe poziomy trudności lub wyzwania, gdzie masz ograniczone możliwości budowy wież (brak możliwości określonych typów) a wrogowie idą na tony już od startu, więc trzeba być naprawdę obeznanym już z grą i wiedzieć co gdzie postawić by to co mamy dostępne - współgrało bezbłędnie.
!*!
Cytat(Mefiuu @ 4.03.2012, 20:57:52 ) *
czy ktoś znalazł pełną wersję Sword Fall Kingdoms? znaczy z wszystkimi odblokowanymi mapami smile.gif

Taka wersja prawdopodobnie nie istnieje. Nawet te z dopiskiem "hacked" w google mają je zablokowane. A szkoda, bo gra jest przednia, szczególnie na najtrudniejszym poziomie.
Mefiuu
Cytat(!*! @ 5.03.2012, 10:53:56 ) *
Taka wersja prawdopodobnie nie istnieje. Nawet te z dopiskiem "hacked" w google mają je zablokowane. A szkoda, bo gra jest przednia, szczególnie na najtrudniejszym poziomie.

Właśnie szukałem też i nie znalazłem, a szkoda, bo gra jest naprawdę wciągająca smile.gif wersje hacked są za to żałosne wg mnie, bo tam zamiast odbierać złoto za żołnierzy czy innowacje to dodaje ^^
xxdrago
Gothic I Mroczne Tajemnice medieval.gif
wiewiorek
Przez was teraz gram w World of tanks i zbieram na czołg klasy 4 - lol biggrin.gif.
Speedy
http://www.youtube.com/watch?v=Vde93bn6kxk
i-skrypty.pl
Cytat(foxbond @ 4.03.2012, 17:50:42 ) *

a wiesz może dlaczego nie mogę odzyskać postaci jak padne? ;d
thek
Bym zapomniał... Ostatni TD jaki grałem to Kingdom Rush (czy jakoś tak) z armor games. Niby mało bo 12 plansz, ale każda plansza to normalna gra, tryb Heroic i tryb Iron. Każda z nich w 2 poziomach trudności. Każda plansza to gra góra 10 minut... Ale większość końcowych to będzie wielokrotne podejście do każdej z nich smile.gif
oko1wita
A ja dla odmiany od komputera gram w scrabble.
prowseed
Az dziw, ze nikt magic'ow czy warhammer'a nie wymienil : )
To są dopiero gry. Samo tworzenie postaci w warhammerze moze dostarczyc kupe frajdy ; )
Fakt, ze trzeba troche kasy na poczatek wlozyc, czy to na biblie do warhammera, czy karty do magic'ow, no ale, milo wspominam czasy magic'ow, choc nie za bardzo mialem z kim grac...
Ja z mila checia wrocilbym do tytulow takich jak Neverwinter Nights czy Gothic. Kurde, chyba zaraz ide plyt poszukac wink.gif
Niktoś
Ja jeszcze mam orginałki gdzieś w szafie Baldurs Gate to dopiero klasik-nie ma takiej drugiej gry.
thek
Znaczy wracamy do oldschoola? Earth2140? wink.gif Tylko mi tu proszę z Mario nie wyskakiwać, bo i tak będę bił pongiem na TVG-10 wink.gif Szkoda, że kontrolery się rozsypały i poszedł na złom sad.gif
prowseed
http://www.youtube.com/watch?v=YeQPhbN7fN0
moja druga gra na PC : )
Dostałem jakoś w 1994 roku, pierwszą był snake ; ) Z łezką w oku teraz oglądam Let's play'e...
I kurde nie wiedziałem, że da się zebrać monetę niżej bez wchodzenia na jej pole- ta gra była dla mnie o wiele trudniejsza w takiej postaci.
Swoją drogą na filmiku to jakiś straszny amator!
A pecet ma 22(+) lata i działa do dziś : )
Pamiętam jeszcze donkey kong'a na 64 i czasy pseudo-nes'a* : )

*pegasus

zmieniam zdanie, lece w takim razie po dos-box'a i nesemu biggrin.gif
thek
A tak jeszcze propo eartha... Znalazłem nay2b soundtrack z niej. Ten kawałek jaki zarzucam jest jednym z lepszych w tej grze
http://www.youtube.com/watch?v=UWRPpEjagdI
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.