nie wszyscy mnie chyba mnie dobrze zrozumieli - nie jest to ogloszenie typu "mam na imie adam i zbieram kfiadki, szukam innych adamuf zbierajacych kfiadki" - do tej pory jedynie kallosz zalapal do czego uderzam gdyz jest w takiej samej sytuacji - wyobrazcie sobie siebie posrodku marketingowej dzungli otoczonego dzwoniacymi telefonami, zamowieniami dostawami gdzie nikt nie kuma co to jest klasa i dlaczego zwraca argumenty i dlaczego ten koles w kacie developerskim tak duzo klepie po klawiszach i dlaczego zuzywa tyle kawy co reszta firmy
piszac na forum jest super - ale czasem problem jest blahy - np nieuglobalniona zmienna i szukanie bledu po kodzie modulu ktory ma np 1000 linii i wtedy zawsze na gadu jest ktos kto swiezym rzutem oka od razu to zobaczy i powie ocb zamiast pisac bzdury na forum i smiecic glupimi pytaniami - i takich osob szukam i ze swojej strony rowniez oferuje solidna pomoc w zakresie programowego twerzenia projektow na drupalu od momentu ciecia laya po pisanie zaawansowanych modulow, nadpisywania funkcjonalnosci bez ingerencji w core itd, ktokolwiek chetny?