Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nawiaze kontakt z programistami tworzacymi projekty pod drupalem 7
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
daniofantasy
Tworze spory projekt pod drupalem 7 i jako ze jestem zatrudniony na samodzielnym stanowisku chetnie nawiaze kontakty z osobami, ktorzy programowo tworza nowe moduly pod ten CMS tudziez zwany frameworkiem w celu wymiany doswiadczen tudziez obopolnej pomocy - innymi slowy jestem sam tutaj z calym tym kodem i nie mam z kim pogadac na gg podczas bug huntingu - a biorac pod uwage jak slicznie jest opisane cale drupalowe API, jedynym sensownym sposobem jest czasem omowienie problemu z inna osoba - ze swojej strony w rekompensacie mozna na mnie liczyc w tym samym kontekscie smile.gif

Zainteresowane osoby prosze o kontakt na PW,

Pozdrawiam,

Daniofantasy
strife
Przenoszę na Giełda Ofert -> Poszukuję
daniofantasy
czy ktokolwiek pisze tutaj pod drupalem?
Mackos
Danio, wybacz ale Twoje ogłoszenie skojarzyło mi się z:
Szukam dziewczyny która szuka chłopaka, do wspólnego myślenia smile.gif
A jak masz jakiś problem to pisz na forum po prostu, ewentualnie forum Drupal.
daniofantasy
No w sumie to tak smile.gif tongue.gif - dokladnie o to mi chodzi - dziewczyna tez moze byc - o ile zna drupala smile.gif i bynajmniej nie chodzi mi o to ze kompletnie nie wiem nic na temat drupala i szukam kogos kto bedzie za mnie pisal moduly, bo radze sobie z tym bez problemu, tylko ze na poprzednich stanowiskach bylem przyzwyczajony do pracy w teamie programistow i jak objalem samodzielne stanowisko to czuje sie troche dziwnie nie majac z kim pogadac o php, bo reszta ludzi w biurze to sami handlowcy lol tongue.gif
kallosz
Mam tak samo tylko że akurat zostałem sam w Symfony otoczony samymi marketingowcami smile.gif
daniofantasy
nie wszyscy mnie chyba mnie dobrze zrozumieli - nie jest to ogloszenie typu "mam na imie adam i zbieram kfiadki, szukam innych adamuf zbierajacych kfiadki" - do tej pory jedynie kallosz zalapal do czego uderzam gdyz jest w takiej samej sytuacji - wyobrazcie sobie siebie posrodku marketingowej dzungli otoczonego dzwoniacymi telefonami, zamowieniami dostawami gdzie nikt nie kuma co to jest klasa i dlaczego zwraca argumenty i dlaczego ten koles w kacie developerskim tak duzo klepie po klawiszach i dlaczego zuzywa tyle kawy co reszta firmy tongue.gif

piszac na forum jest super - ale czasem problem jest blahy - np nieuglobalniona zmienna i szukanie bledu po kodzie modulu ktory ma np 1000 linii i wtedy zawsze na gadu jest ktos kto swiezym rzutem oka od razu to zobaczy i powie ocb zamiast pisac bzdury na forum i smiecic glupimi pytaniami - i takich osob szukam i ze swojej strony rowniez oferuje solidna pomoc w zakresie programowego twerzenia projektow na drupalu od momentu ciecia laya po pisanie zaawansowanych modulow, nadpisywania funkcjonalnosci bez ingerencji w core itd, ktokolwiek chetny?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.