Mam baze danych w ktorej mam tabele. Jedna dotyczaca aptek, inna ich dyzurów mam polaczenie miedzy tymi tabelami. Wszystko fajnie działa.
Tresc na stronie jezeli nie jest zaczytywana z BD to normalnie się wyswietla.
Natomist jezeli chce wyswietlic z BD to wtedy jest pusta. Jak wykasowałem info z dyzurow to tresc z bazy danych sie wczytuje.
w indexie wczytuje plik dyzur i tresc.
<div id="dyzur"> dyżur pełni apteka: <?php include_once("dyzur.php"); ?> </div> <div id="czas"> <div id="data"> <script type="text/javascript"> data(); </script> </div> <div id="zegarek"> <script type="text/javascript"> zegarek1(); </script> </div> </div> </div> <div id="strona"> <div id="lewy"> <div id="slownik"> <?php include("reklama1.php"); ?> </div> <div id="slownik"> <?php @include("reklama2.php"); ?> </div> </div> <div id="srodek"> <div id="tresc"> <?php { $akcja = $_GET['akcja']; @include_once ("$akcja.php"); else } else @include_once('sroda.php'); ?> </div>
plik dyzur.php
<?php //podłączamy plik polaczenie.php require "polaczenie.php"; // wywołujemy funkcję connection() connection(); $result2= mysql_query ("SELECT apteki.nazwa, apteki.ulica, apteki.nrdomu, apteki.miejscowosc, apteki.telefon,apteki.mail, apteki.www, dyzur.data FROM apteki, dyzur WHERE apteki.id_apteki = dyzur.id_apteki AND data = CURRENT_DATE; ") ; { echo "<tr><td>Telefon: ".$row2['telefon']." "."e-mail:".$row2['mail']."</td><td>".$row2['www']."</td></tr>"; } ?>
plik tresci
<?php //podłączamy plik polaczenie.php require "polaczenie.php"; // wywołujemy funkcję connection() connection(); FROM apteki LIMIT 0,30 { } ?>
Macie moze jakis pomysl??
divy sa ok tylko wkleilem fragment kodu