Pojawił mi się kolejny problem - poprzednie dzięki Waszej pomocy udało mi się naprawić liczę że i tym razem uda się coś wykminić...
Otóż znalazłem w internecie gdzieś darmowy kod formularza prostego PHP który miał za zadanie zebrać pewną ilość danych i wysłać je na waskazany adres. Niby nic trudnego a jednak. Po dopasowaniu kodu na swoje potrzeby dorpowadziłem do dwóch problemów:
1) przycisk odpowiadający za czyszczenie dokumentu przestał działać (działał wcześniej)
2) formularz mimo wyświetlenia komunikatu że wszystko zostało wysłane maili na wysyła lub wysyła co jakiś czas.
Ps wiem że w kodzie znajduje się błąd w postaci zrobienia przycisków z img...ale nie znam innej metody...tą znalazłem na necie.
Oto kod HTML
<?php $message = "Tresc wiadomosci:\n$_POST[temat]\nWyslal: $_POST[imie]\ne-mail: $_POST[email]\nPesel: $_POST[tresc]"; $header = "From: $_POST[imie] <$_POST[email]>"; } else echo "<span style=\"color: #FF0000; text-align: center;\">Wypełnij wszystkie pola formularza!</span>"; ?>
Zdaje sobie sprawę że kod nie jest idealny ani pewnie nawet blisko bycia "dobrym" ale proszę o wyrozumiałość- to moja pierwsza strona jaką kiedykolwiek robię (nie licząc 10 lat temu gdy byłem w liceum na informatyce) a bardzo zależy mi by ją dokończyć własnym nakładem sił.
Za wszelkie sugestie dziękuje.