Cytat(konrados @ 27.05.2012, 14:08:16 )

A, faktycznie, {} byłyby potrzebne gdyby w zmiennej $dall[id] id było w apostrofach.
A co do błędnego sortowania to myślę jednak, że powinieneś dołożyć po prostu ORDER BY id, no spróbuj i zobacz czy zadziała.
Tak działa, sprawdzałem przed napisaniem tego wątku.
Mi chodzi ogółem że w tabeli robi się 'burdel' po wykonaniu zapytania DELETE w PHP.
Dziwne jest to że usuwając rekord ręcznie w np. Navicat, wszystko działa w porządku, ale gdy to samo zapytanie wykonam przez PHP to nowe rekordy wlatują gdzie chcą.
Chodzi mi o sam fakt tego, wchodząc przez jakiś program czy phpmyadmin trzeba dodatkowo klikać sortowanie za każdym razem, dodawać w każdych zapytaniach ORDER'y itd.
Zależało by mi na tym aby wszystko było tak jak teraz po kasowaniu rekordów, może coś trzeba dodać w zapytaniu DELETE czy coś?
@EDIT, @UP:
Sprawdzałem w MyBB i IP.BOARD i po kasowaniu postów i innych różnych czynnościach rekordy zapisują się nadal po kolei, i o takie wyjście mi chodzi.
@EDIT2:
A jednak nie, w tych forach rozrzucają się pomiędzy rekordami które się kasowało nowe rekordy więc tego nie zauważyłem, no trudno, więc dodam to sortowanie chodź nie chcę.