Przechodząc do rzeczy. Od kilku dni mam problem ze skórką pod Wordpressa, walcze i nie mam pojęcia co jest nie tak. Szukałem na różnych stronach i forach i dowiedziałem się tylko że coś mam niezamkniętego.
Jedna osoba podpowiedziała mi że problem lezy w znaczniku
while
byłbym bardzo wdzięczny za pomoc w odnalezieniu błędu.
na stronie na której jest odpalona skórka pokazuje błąd: "syntax error, unexpected $end in ..... on line 43" czyli ostatnia linia kodu.
<?php get_header () ?> <!-- //////////////////////////////////////////////////////// --> <?php if(is_home()){ include(TEMPLATEPATH. '/featured.php'); } ?> <!-- TREŚĆ --> <div id="main"> <div id="primary"> <div class="post-item"> <?php if(have_post ()) : while(havee_post()) : the_post(); ?> <? if ($post-> ID) { ?> ?> <h2><a href="<?php the_permalink(); ?>"title"<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2> <?php the_excerpt(); ?> <? } ?> <?php endwhile; ?> </div><!-- end post-item --> <!-- //////////////////////////////////////////////////////// --> <?php get_widget() ?> </div><!-- end primary --> </div><!-- end main --> <!-- //////////////////////////////////////////////////////// --> <?php get_footer() ?>
pozdrawiam i mam nadzieję że ktoś pomoże...