Cytat
Teraz działa. Sprawdzę popołudniu to co zrobiłeś na moim przypadku i może uda rozwiązać się ten problem.
To jest właśnie owe demo, o które Cię prosiłem, a które zrobił za Ciebie ~d3ut3r . Jak przeanalizujesz jego kod, to będzie się on pokrywał z moim:
Cytat
Demo dla mnie oznacza, że:
- weźmiesz prosty rysunek z dwoma prostokątami
- za pomocą kodu JS wygenerujesz współrzędne - nawet zwykła tablica z danymi - to najmniej ważne
- współrzędne te dodasz do tego obrazka w podobny sposób jak robisz to u siebie( odpowiednią metodą DOM-oską jak się domyślam )
- dodasz skrypt canvas-u ( tu jeszcze mniej roboty )
- wszystko połączysz w podobny sposób jak u Ciebie( tu największy problem, ale oczekuję jak najprostszego kodu na jakimś błahym przykładzie, a nie 200 linijek Twojego kodu )
Możliwe, że sam byś sobie poradził z problemem( albo byśmy Cię odpowiednio nakierowali, gdybyś napisał to sam), ale w moim przekonaniu czekałeś na gotowca. I wcale nie jest to "Odbiegamy od tematu". Poza tym "Zrobienie dema zajmie tyle samo czasu, ile robiłem stronę, więc niestety kodem się nie podzielę wink.gif" jest mijaniem się z prawdą, jak sam doskonale zauważyłeś, bo wątpię, żeby ~d3ut3r pisał to pół dnia.
Pozdrawiam i życzę więcej zaangażowania, bo nie zawsze dostaniesz gotowca
--edit--
@down: Nie chcę już śmiecić Ci w wątku, dlatego wyedytuje posta.
Możliwe, że masz rację, ale ja patrzę tylko przez pryzmat Twoich postów. Poprosiłem Cię, żebyś coś zrobił, a Ty odpisałeś "Odbiegamy od tematu wink.gif". Po czym to samo zrobił ~d3ut3r i Ty mu dziękujesz, bo możliwe, że to jest rozwiązaniem Twojego problemu. No to jak to wgląda w moich oczach? Nie dziw się więc, że tak napisałem. Fakt, że znam Cię nijako na tym forum i że jesteś moderatorem trochę Cię usprawiedliwia, bo ponad 2500 postów nie wzięło się znikąd, ale jeśli chodzi o ten temat to trochę dałeś ciała

Cytat
Bardzo możliwe, że problemem stanowi jakiś inny skrypt lub css. Z drugiej strony mogłem coś przegapić podczas podpinania biblioteki i to właśnie sprawdzę za kilka godzin.
No i jakbyś zrobił to demo to byś to wiedział, że nie możemy Ci pomóc, bo błąd jest gdzieś po Twojej stronie, a kodu nie pokażesz. A sama idea jest w porządku.
No i mam nadzieje, że ten cały problem jest warty tego zachodu i Ci się powiedzie nad tajemniczym skryptem. Powodzenia!