Mam taka sytuacje:
na index.php uzywajacym style.css mam menu - przyciski w takiej formie:
I tutaj wszystko jest ok ale po naciśnięciu jednego z tych przycisków w div-ie poniżej tego menu pokazuje się podstrona z kolejnym menu i mimo, ze elementy menu są DOSŁOWNIE skopiowane z index.php, oczywiście z innymi etykietami i wartością zmiennej.
Inne zachowanie to miedzy innymi: częściowe stosowanie się do stylu z style.css (tło przycisku jest ale formatowania tekstu już niema) i co ważniejsze - linki w tym podmenu nie sa aktywne kompletnie i nie ważne czy ustawie ze cały div ma być łączem czy tylko tekst.
wiem co powiecie:
1. coś nie jest zamknięte - któraś klamra lub cudzysłów ale sprawdziłem wszystko chyba z 200 razy i nie widzę błędów.
2. zmienna $_GET['?'] powoduje problemy? - nie w głównym menu na index.php działa ok i używałem tego na innych stronach i wszystko jest ok, dodatkowo na podstronie zmienna to $_GET['!'].
Taka sytuacje miałem już kiedyś z literowymi zmiennymi i jakoś się to samo naprawiło ale tym razem nie mogę tego zrobić - nie wiem dlaczego działa to tylko na IE a na jakiekolwiek innej przeglądarce już nie ..
Zasugerujcie coś proszę ..