Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [MySQL][PHP]Unikalny odtwarzacz puszczajacy muzyke z linku
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
FERNIV3
Witam!
musze przerobic jaki kolwiek odtwarzacz mp3 tak aby składał się z:

- przycisku play

- potencjometru ciszej/głośniej

- wiadomo długość odtwarzanej mp3 (czyli standardowo ten pasek jak leci mp3

- i najważniejsze! ramka do której bedzie wklejony link z mojej strony z uploadem mp3

link bedzie sie brało z klikniecia na wczesniej wrzucony plik PPM >> kopiuj adres odnośnika

i po wklejeniu tego linku enter/lub klikniecie przycisku zapodaj i po tej operacji chciałbym aby w odtwarzaczu leciała ta muzyka z linku... ale tak ze jesli na stronie bedzie np 10 userów i jeden wrzuci link do odtwarzacza, i pusci to u wszystkich 10 w odtwarzaczu bedzie leciała ta mp3....

i pytanie jak to zrobic ? bo ja juz nie mam do tego siły ;/

i jeszcze jeden problem ze skryptem hostingu
po przejsciu przez instalacje skryptu wyskakuje mi błąd

1. Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../includes/KljUploader.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /virtual/szybkanuta.cba.pl/hosting/includes/common.php on line 247

co jest nie tak?

tutaj podaje cały skrypt hostingu
hasło do pliku: hosting
http://www.speedyshare.com/eBr5T/Hosting-CMSszablony.pl.rar
csharp
gotowy kod mamy Ci napisać? weź coś sam popracuj...

1. zmień hosting... w dzisiejszych czasach dostęp do hostingu jest tak tani, że nie warto korzystać z darmowych dziadostw. Jak chcesz to Ci nawet stworzę konto na swoim dedyku, będziesz mógł się bawić na czymś normalnym, zagadaj na pw.

2. co do błędu to coś tam jest skopane ze ścieżkami.. ale generalnie nie chce mi się analizować czy to wina serwera czy skryptu,
  1. require (PATH . 'includes/KljUploader.php');
tutaj pobiera jeszcze jakąś ścieżkę PATH i pewnie tu coś kopnięte jest.
FERNIV3
csharp mógłbys napisac na gg 939836
csharp
Ej rozbawiłeś mnie już totalnie biggrin.gif
nie mam czegoś takiego jak gg.
po za tym nie mam zamiaru zagadywać - potrzebujesz czegoś to napisz na PW, tak jak Ci wcześniej napisałem.

Cytat(FERNIV3 @ 15.07.2012, 21:58:13 ) *
csharp mógłbys napisac na gg 939836

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.