Witam,

od kilku lat prowadziłem stronę o samochodzie Chrysler Viper. Chciałbym jednak stronę gruntownie przebudować tj. zrobić nowy layout, oskryptowanie php, i zrobic z tego rozbudowana witrynę o najlepszych samochodach sportowych. Niestety sam sobię z tym wszystkim nie daję rady (choćby dlatego, że jestem słabym grafikiem) więc szukam ludzi, którzy byliby chętni ze mną współpracować

Poszukuję ludzi na następnujące "stanowiska" :
- grafik - potrzebny jest ciekawy i funkcjonalny layout
- programista php - aby pomógł mi dokończyć skrypty i sklecić wszystko w całość
- redaktor - pisanie newsów (tych z racji tematyki nie powinno byc dużo), znajdywanie i dodawanie nowych materiałów.

Zaznaczam, że w ostanich 2 ew. tylko w ostatnim przypadku chodzi mi o stałą współpracę.

Oczywiście wymienione stanowiska mogą się łączyć, z tym, że grafik będzie raczej pracą jednorazową. Zaznaczam, że Wasza praca nie będzie opłacana smile.gif, a sama strona nie będzie przynosiła dochodów (ponieważ nie po to ona jest/będzie).

Kilka informacji technicznych:

- Witryna ma mieć następujące wozy - Chrysler Viper, Chevrolet Corvette, Porsche 911, AC Cobra, Diablo, Vauxhall VX-220 - lista może zostać z czasem poszerzona o inne samochody

- będziemy mieli własny serwer www php/mysql jednak wszystkie wieksze pliki (takie jak download czy obrazki z galerii) będziemy musili trzymać na zewnętrznych (i jednocześnie szybszych) serwerach.

- jako pozostałość po poprzedniej stronie mam dużo materiałów o Viperze, będzie je tylko trzeba uporządkować, jednak trzeba będzie zdobyć materiały o innych wozach.

Skontaktować się ze mną można na gg:3820945, olo_696@o2.pl PW ale najlepiej w tym temacie.

Dotychczasowa lista samochodów które znajdą się na stronię (proszę o ewentualne sugestie):
- Viper
- Corvette
- Lamborgimi
- Porsche
- Vauxhall VX-220
- bugatti
- mclaren
- ferrari

pozdrawiam