Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Forum php.pl
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Michal_K
Dlaczego żadnej strony z tego forum nie da się zapisać do przeglądania off-line? Jestem niestety modemowcem i chcę sobie zapisywać strony i przeglądać po rozłączeniu z internetem. A tutaj przy zapisywaniu strony wyskakują błędy, że się nie da. sad.gif
kryr
1. Ten post powinien byc raczej w dziale Opinie
2. Jezeli czujesz straszna potrzebe zapisania czegos z tego forum, zrob tak:
Wyswietl przez IE on-line jakis topik, czy post
Ekspolatorem otworz katalog: c:windowtemporary internet files
znajdz plik "viewtopic" i przeciagnij go do jakiegos katalogu np na pulpit smile.gif
Jak chcesz zapisan nastepny topik, to znow otworz go przez IE, i przeciagnij plik "viewtopic" na pulpit itd winksmiley.jpg
Meczace, ale dziala smile.gif
steru
Cytat
1. Ten post powinien byc raczej w dziale Opinie
2. Jezeli czujesz straszna potrzebe zapisania czegos z tego forum, zrob tak:
Wyswietl przez IE on-line jakis topik, czy post
Ekspolatorem otworz katalog: c:windowtemporary internet files
znajdz plik "viewtopic" i przeciagnij go do jakiegos katalogu np na pulpit smile.gif
Jak chcesz zapisan nastepny topik, to znow otworz go przez IE, i przeciagnij plik "viewtopic" na pulpit itd winksmiley.jpg
Meczace, ale dziala smile.gif

to juz chyba prosciej "View source" i zapisac gdzies
albo teleportem jakims
pshemo
steru napisal:
Cytat
albo teleportem jakims

hmmm, teleportem to ci nic nie pojdzie, zreszta sprobuj sam...
Seth
Cytat
hmmm, teleportem to ci nic nie pojdzie, zreszta sprobuj sam...

Ja bym o tego teleporta zapytal Spoka lub kapitana Kirka winksmiley.jpg biggrin.gif
Mistycus
Cytat
Ja bym o tego teleporta zapytal Spoka lub kapitana Kirka winksmiley.jpg  :D
Mają przestarzały sprzęt. Ja bym radził zasięgnąć pomocy u Picarda lub Data'y, a jeszcze lepiej kogoś z załogi Voyagera (Belana Tores dobrze zna się na rzeczy) :wink:
Michal_K
Spróbowałem ściagnąć programem Offline Explorer i się ściąga. Teraz będę mógł spokojnie poczytać sobie wszystko.
em1X
ja sobie sciagnalem teleportem i dziala bezproblemowo
Mistycus
Moim zdaniem najlepszym programem tego typu jest WinHTTrack Website Copier, ale to już kwestia gustu.
Michal_K
Najlepszy jest Offline Explorer :-)
Sam go tłumaczyłem

Michał
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.