Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Sesją
Forum PHP.pl > Forum > PHP
rolling_stone
Witam, mam problem z sesją, a niestety nie mogę zbyt długo myśleć nad rozwiązaniem, więc może ktoś z Was by wiedział jak to ugryźć.

Otóż, kiedy jakakolwiek moja strona pokazuje się w całym oknie przeglądarki, wszystko jest OK.
Natomiast kiedy okno przeglądarki podzielone jest na dwie ramki (w jednej jest owa strona, a w drugiej jakaś inna, niezwiązana z moją), nie trzyma mi się w ogóle sesja. Podczas przechodzenia z jednej strony do drugiej, nadawana jest jej zupełnie inna nazwa, itp.

Z góry dziękuję,
rolling_stone

PS Jeśli gdzieś na forum już o tym było, to bardzo bym prosił o link.

rs
grohu
jezeli w ramce jest jakas inna (nie twoja strona) to nie masz do niej dostepu.a na swoich na poczatku kodu powinienes miec
  1. <?php
  2. ?>
rolling_stone
Cytat(grohu @ 2004-08-25 18:35:52)
jezeli w ramce jest jakas inna (nie twoja strona) to nie masz do niej dostepu.a na swoich na poczatku kodu powinienes miec
  1. <?php
  2. ?>

OK, przecież wiem, że do tamtej drugiej nie mam dostępu, a na początku wszystkich swoich stron mam session_start(). Chyba gdybym nie miał, to i bez ramek by nie działało...

Może tu chodzi o confa na serwerze?...

OK. Jakoś sobie poradziłem. Dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.