Mam problem z następującym fragmentem kodu. Zlokalizowałem już źródło problemu ale nie rozumiem czemu nie chce to działać. Problem dokładnie leży w zmiennych pozyskiwanych z dwóch pierwszych zapytań.
$pracownik_id['kurier_id'].' '; $klient['ulica'].' '; $klient['dom'].' '; $klient['mieszkanie'].' '; $klient['poczta'].' '; $klient['miasto'].' ';
Wyświetlane są poprawnie a cała reszta inserta działa tak jak powinna.
$pracownik_id = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT kurier_id FROM kody WHERE kod = '".$k_pocz."' ")); mysql_query("INSERT INTO przesylki (user_id, usered_id, pracownik_id, imie, nazwisko, telefon, opis, waga, wartosc, ilosc, ulica, ulica2, dom, dom2, mieszkanie, mieszkanie2, poczta, poczta2, miasto, miasto2, stan, data_rej, data_mod) VALUES(".$_SESSION['id'].", ".$_SESSION['id'].", ".$pracownik_id['kurier_id'].", '$imie', '$nazwisko', '$telefon', '$opis', '$waga', '$wartosc', '$ilosc', '$ulica', ".$klient['ulica'].", '$nr_d', ".$klient['dom'].", '$nr_m', ".$klient['mieszkanie'].", '$k_pocz', ".$klient['poczta'].", '$miasto', ".$klient['miasto'].", 'czeka', now(), now())") or die('Błąd zapytania');
Czy wyników tych zapytań nie można od razu przekazać do inserta? Czy może mam gdzieś jakiś błąd którego nie mogę się dopatrzeć?
Pozdrawiam