Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czat GG
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Beniooo
Siemka, chciałem was zaprosić na mój czat na gg, sam pisałem od początku cały skrypt, więc wejdźcie, oceńcie, może zostańcie ;]
gg:44042692

Ah, gdyby ktoś miał jakieś uwagi, piszcie tu ;]
!*!
Dobre, tego jeszcze tu nie było biggrin.gif a głównie w jakim celu?
Beniooo
Ogólnie to robiłem go po to żeby sprawdzić swoje umiejętności, później zauważyłem że troche ludzi z niego korzysta, a teraz czekam na wasze opinie, co byście zmienili, co jest nie tak ;]
ShadowD
Więc tak co mam ciekawego do napisania o tym chacie napiszę, choć miałem sobie odpuścić - od razu zaznaczę, że jeśli nie chcecie spamu to się tam nic nie piszcie pod ten nr!

Chcąc sprawdzić co tam ciekawego jest, zalogowałem się popatrzyłem wyszedłem, od zwykły chat tylko logowanie, zmiana nicku i tyle co dało się od razu zauważyć. Po godzinie pierwsza wiadomość w formie spamu coś takiego - "Wejdź na chat i pisz z znajomymi", machnąłem rękoma, po kolejnej godzinie znów, a może ktoś zgadnie co się stało w za kolejną godzinę? snitch.gif Spamu część dalsza, więc loguję się na chat pytam o admina (nick był w spamie) poprosiłem o usunięcie mojego numeru z bazy odpowiedz "nie możliwe do wykonania", trochę się zdenerwowałem, ale po chwili dodaje że może mi wyłączyć wiadomości globalne - zgadzam się i wychodzę mając nadzieję, że to koniec przygody z tym chatem.

Jednak to nie jest koniec, wiadomości o treści "Cześć, xyz zaprosił Cię na Czatter, wpisz !join aby wejść " to norma, lista zablokowanych numerów właśnie dostała swoją pierwszą pozycję, a Was przestrzegam jeśli nie chcecie na siłę blokować tego numeru lepiej tam nie wchodzić.
!*!
ShadowD - nikt normalny nie wchodzi na tego typu "czaty", szczególnie że autor nie podał żadnych informacji, nie jest to też dział oceny.
Daiquiri
Hydepark to nie dział Ocen. Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.