Więc tak co mam ciekawego do napisania o tym chacie napiszę, choć miałem sobie odpuścić - od razu zaznaczę, że jeśli nie chcecie spamu to się tam nic nie piszcie pod ten nr!
Chcąc sprawdzić co tam ciekawego jest, zalogowałem się popatrzyłem wyszedłem, od zwykły chat tylko logowanie, zmiana nicku i tyle co dało się od razu zauważyć. Po godzinie pierwsza wiadomość w formie spamu coś takiego - "Wejdź na chat i pisz z znajomymi", machnąłem rękoma, po kolejnej godzinie znów, a może ktoś zgadnie co się stało w za kolejną godzinę?

Spamu część dalsza, więc loguję się na chat pytam o admina (nick był w spamie) poprosiłem o usunięcie mojego numeru z bazy odpowiedz "nie możliwe do wykonania", trochę się zdenerwowałem, ale po chwili dodaje że może mi wyłączyć wiadomości globalne - zgadzam się i wychodzę mając nadzieję, że to koniec przygody z tym chatem.
Jednak to nie jest koniec, wiadomości o treści "Cześć, xyz zaprosił Cię na Czatter, wpisz !join aby wejść " to norma, lista zablokowanych numerów właśnie dostała swoją pierwszą pozycję, a Was przestrzegam jeśli nie chcecie na siłę blokować tego numeru lepiej tam nie wchodzić.