Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zlecę] [zdalna] Zaawansowany skrypt/platforma
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
DiamondPir
witajcie
Szukam osoby, która napisze dla mnie duży projekt/stronę internetową z wykorzystaniem innowacyjnych rozwiązań.
Cały portal będzie działał prawdopodobnie na kilku serwerach dedykowanych więc osoba która się podejmie musi się na tym znać.
Dokładnie chodzi o pośrednik pobierania z serwisów takich jak np rapidshare.com

wymagania:
  1. świetna znajomość jquery, ajax, javascript tak aby strona działała dynamicznie - tam gdzie jest możliwość musi działać bez przeładowania
  2. umiejętne pisanie kodu tak aby inny koder się w tym połapał
  3. kod pisany tak, aby jak najmniej obciążał serwer
  4. dyspozycyjność i sumienność - jeśli nie masz czasu na ten projekt to się nie zgłaszaj, nie lubię jak ktoś się czegoś podejmuje a potem urywa kontakt
  5. kontaktować się będziemy poprzez email, gg, telefon - tak aby zawsze można było Cię złapać
  6. jeśli nawiążemy współpracę to będzie ona trwać nawet kilka lat - w tym czasie będę zlecał tylko Tobie poprawki, dodatki itd oczywiście odpłatnie ale musisz być osiągalny

co masz wykonać:
  1. przystosowanie ok 20 serwisów hostujących
  2. stworzenie przyjaznego interfejsu dla użytkownika
  3. stworzenia zaawansowanego panelu administracyjnego
  4. napisanie i połączenie dedykowanego automatu allegro i ebay

Szablon strony już mam...

za całość mogę zapłacić ok 5 000 zł
Podpiszemy umowę o zachowaniu poufności i o dzieło.
proszę o kontakt na gg: 23914619 i o przedstawienie portfolio lub kilka słów o sobie i wykonanych pracach

Pozdrawiam
teutates
A jaka esytmata czasu na ten projekt, jesli to nei tajemnica?
qrooel
Cytat(DiamondPir @ 4.10.2012, 16:55:41 ) *
witajcie
Szukam osoby, która napisze dla mnie duży projekt/stronę internetową z wykorzystaniem innowacyjnych rozwiązań.
Cały portal będzie działał prawdopodobnie na kilku serwerach dedykowanych więc osoba która się podejmie musi się na tym znać.
Dokładnie chodzi o pośrednik pobierania z serwisów takich jak np rapidshare.com

co masz wykonać:
  1. przystosowanie ok 20 serwisów hostujących
  2. stworzenie przyjaznego interfejsu dla użytkownika
  3. stworzenia zaawansowanego panelu administracyjnego
  4. napisanie i połączenie dedykowanego automatu allegro i ebay

za całość mogę zapłacić ok 5 000 zł

Przeprowadzam się chyba do Chin. ;/
teutates
No wiadomo, ze to z serii "ja nie lubie znajdowac, a lubie szukac" wink.gif Ale ciekawilo mnie ile gosc oczekuje za te 5k wink.gif
erix
5k miesięcznie netto, to oczywiście per programista w tym projekcie, nie?
teutates
Na pewno istnieje odpowiedni troll-face na taka sytuacje wink.gif Moze miniaturka do postow, albo przeniesienie do dzialu "Zabawne ogloszenia" ? smile.gif
Tuminure
Cytat
5k miesięcznie netto

Jesteś pewien, że miesięcznie wink.gif?
teutates
Dosc wyraznie napisane, ze za calosc wink.gif

Generalnie lubie takie bezmyslne oglosenia, gosc bedzie za miesiac marudzil, ze student (dla ktorego 5k to jednak nie malo) wzial zlecenie totalnie nie wiedzac co robi.. i zostawil go z reka w nocniku. Coz, na wlasne zyczenie, bo widze, ze gosc ma jednak jakies rozeznanie w branzy wiec wie, ze placi za malo smile.gif
pyro
Chyba trochę przesadzacie. Honorarium rzeczywiście niskie, nawet bardzo, ale jeszcze w granicach rozsądku. Dla kogoś kto akurat potrzebuje pieniędzy / studenta / etc zlecenie jest w sam raz. Może autor świadomie pociął po kosztach na rzecz 100% profesjonalnego wykonania smile.gif

Przynajmniej to nie jest kolejne zlecenie typu "Zlecę napisanie OCR'a za 50 zł".
DiamondPir
zlecenie do zamknięcia
(w trakcie realizacji)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.