VeParadox
27.10.2012, 16:49:09
Jak w tytule... co byście zmienili, jaki temat aby forum wielotematyczne wyróżniało sie od masy tego typu w sieci? Bo poza oklepanymi standardami (damsko-męski, komputery, sport, muzyka itp.itd.) niczym sie nie wyróżniają, jesli chodzi o tematykę.. Dla przykładu tematy niestandardowe to: Świat tatuaży, Moje allegro, Pochwal sie blizną, Wypromuj innych.... itd. Ponadto poszukuje wszelakich nietypowych rozwiązań promujących strony. Czekam na wasze sugestie i propozycje.
Bateria
27.10.2012, 16:54:33
Forum na temat uwodzenia kobiet
Spawnm
27.10.2012, 16:54:53
Zapewniać cię że nikt ci nie pomoże. Jeśli ktoś by miał taki pomysł, już by na nim zarabiał
O$iek
27.10.2012, 17:42:39
Bateria jest chyba jeden portal, który zbiera cały lepszy ruch z sieci na ten temat. VeParadox myśl + pozycjonowanie long tail(masz pewnie tonę contentu). Musisz wymyślić jak zatrzymać chociaż kilka osób na stałe na początek, które będą aktywnie odpowiadały w różnych działach(możesz to być ty na wielu kontach

).
VeParadox
27.10.2012, 19:06:09
Cytat(O$iek @ 27.10.2012, 18:42:39 )

Bateria jest chyba jeden portal, który zbiera cały lepszy ruch z sieci na ten temat. VeParadox myśl + pozycjonowanie long tail(masz pewnie tonę contentu). Musisz wymyślić jak zatrzymać chociaż kilka osób na stałe na początek, które będą aktywnie odpowiadały w różnych działach(możesz to być ty na wielu kontach

).
Jestem uczciwy nie robię multikont na swoim forum. Zacnie jest być uczciwym i ja takowy jestem...