Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Niestandardowe podejście do forum wielotematycznego.
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
VeParadox
Jak w tytule... co byście zmienili, jaki temat aby forum wielotematyczne wyróżniało sie od masy tego typu w sieci? Bo poza oklepanymi standardami (damsko-męski, komputery, sport, muzyka itp.itd.) niczym sie nie wyróżniają, jesli chodzi o tematykę.. Dla przykładu tematy niestandardowe to: Świat tatuaży, Moje allegro, Pochwal sie blizną, Wypromuj innych.... itd. Ponadto poszukuje wszelakich nietypowych rozwiązań promujących strony. Czekam na wasze sugestie i propozycje.
Bateria
Forum na temat uwodzenia kobiet biggrin.gif
Spawnm
Zapewniać cię że nikt ci nie pomoże. Jeśli ktoś by miał taki pomysł, już by na nim zarabiał wink.gif
O$iek
Bateria jest chyba jeden portal, który zbiera cały lepszy ruch z sieci na ten temat. VeParadox myśl + pozycjonowanie long tail(masz pewnie tonę contentu). Musisz wymyślić jak zatrzymać chociaż kilka osób na stałe na początek, które będą aktywnie odpowiadały w różnych działach(możesz to być ty na wielu kontach wink.gif ).
VeParadox
Cytat(O$iek @ 27.10.2012, 18:42:39 ) *
Bateria jest chyba jeden portal, który zbiera cały lepszy ruch z sieci na ten temat. VeParadox myśl + pozycjonowanie long tail(masz pewnie tonę contentu). Musisz wymyślić jak zatrzymać chociaż kilka osób na stałe na początek, które będą aktywnie odpowiadały w różnych działach(możesz to być ty na wielu kontach wink.gif ).

Jestem uczciwy nie robię multikont na swoim forum. Zacnie jest być uczciwym i ja takowy jestem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.