Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie szukać dobrych programistów lub firm ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
adam33
Powiedzcie mi gdzie mogę znaleźć dobrych programistów lub firmy, które chciałby podjąc się dokonywania zmian w obrębie kilku stron . ?
W sumie w tym momencie mam do zlecenia 4 wtyczki do wordpresa , przerobienie skryptu na stronę z konkursami, napisanie strony wg mojego pomysłu od 0 itd.
Próbowałem szukać kogoś na oferia, ale tam osoby zgłaszające się najczęściej nie odpowiadają na dalasze maile .
Zobaczcie moje zlecenie, a więc 1500 zł ( wstepnie sugerowana cena) za 4 wtyczki , to jest za mało ?
blum1
Wychodzi niecałe 400 zł za wtyczkę. Jeżeli to jest prosta wtyczka tylu licznik odwiedzin, jakieś proste wyświetlanie pobranych RSSów to cena mogła by być do zaakceptowania.
Przy bardziej pracochłonnych wtyczkach cena jest trochę niska (chyba że to robota dla przysłowiowego studenta) .Napisz konkretnie co to mają być za wtyczki bo tak to wróżenie z fusów.
adam33
Raczej te wtyczki nie są proste, i nie ma ich darmowego odpowiednika
Temat: zlece Napisanie pluginow do wordpressa wpmu

Wtyczki, które obecnie wykorzystuje,są bardzo dobre,ale za nie trzeba płacić z 1300 zł /rocznie

nasty
Cytat(adam33 @ 2.11.2012, 12:37:08 ) *
Powiedzcie mi gdzie mogę znaleźć dobrych programistów? (...) W sumie w tym momencie mam do zlecenia 4 wtyczki do wordpresa.

To jest Oksymoron ;-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.