Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: czy mozna kompletnie ukryc swoje ip przed strona internetowa?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
grywalny
mieszkam w usa ale lubie obstawiac mecze co jest nielegalne "in the free world". Mam konto bankowe z polski, mam karte z polski, wszystko uszykowalem poskanowalem dla nich. Ale jak chcialem zrobic depozyt to nie pozwolilo. Myslalem ze beda mieli na to wylozone ale okazalo sie ze sprawdzaja to i ich skrypt mnie odrzucil z powodu kraju z ktorego sie loguje Chodzi o strone pinnaclesports.com jezeli by to mialo jakies znaczenie.

Czy moge jakos ich oszukac? Jakikolwiek sposob zeby mysleli ze loguje sie z polski? Takie programiki typu hide ip to wystarczajace?
motyl-pl
Kupujesz w polsce vpn'a typu stejsejf.pl, i tunelujesz swoje połączenie.
grywalny
i to jest jedyny sposob naprawde? darmowego nie ma? sciana.gif
prowseed
cyberghost vpn
kamil4u
Ja się na tym zbytnio nie znam, ale czy połączenie przez proxy nie załatwi sprawy?
!*!
Poszukaj pod frazą "TOR" we wtyczkach do przeglądarek. Pamiętam że Fx takową posiadał.
cepa
z proxy bywa roznie, bo np: squid wstawia naglowki dodatkowe o tym ze komunikacja jest po proxy i dalej mozna wyciagnanc ip zarowno serwera jak i sieci wewnetrznej
pyro
Wystarczy byle jakie proxy w Polsce.
markonix
Z proxy walczę właśnie od drugiej strony i wiem, że dość dużo udaje mi się wyłapać przykładowo jeżeli na moją stronę jest tysiąc wejść za pomocą oprogramowania (bot), który ma listę proxy to wyłapuje je gdzieś z skutecznością 80% za pomocą samych zmiennych typu: $_SERVER['HTTP_FORWARDED'] i kilkunastu innych z tablicy SERVER, które znalazłem na necie smile.gif
grywalny
wlasnie taki programik sprawdzilem co zmienia ip przez proxy w przegladarce i nadal nie przeszlo sad.gif

pozniej sprawdze ten program ghost vpn mam nadzieje ze da rade

ghost vpn do dupy bo darmowo polaczy tylko do amerykanskiego ip
pyro
Bo musicie poszukać proxy typu High Anonymity. (czyli dane do serwera wysyłane są dokładnie te same co od użytkownika do proxy, z wyjątkiem IP).

TOR ma takie z tego co pamiętam.
Damonsson
Albo tzw. Elite Proxy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.