Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakiego laptopa polecacie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
amii
Potrzebuję kupić lapka dziewczynie na prezent smile.gif
Laptop będzie wykorzystywany tylko do surfowania i oglądania filmów, zależy mi żeby możliwie długo trzymała bateria i nie zamulał w trybie rozładowania (bo z tym się też spotkałem).
System raczej Windows 7 ewentualnie żaden (jeśli to by zmniejszyło koszt)
Pawel_W
laptop do oglądania filmów i możliwie długo trzymająca bateria - dobrze by było gdybyś określił wymiary jakie Cię interesują, zazwyczaj filmy lepiej ogląda się na większych rozdziałkach, z kolei te mniejsze pochłaniają mniej energii smile.gif
Spawnm
Cytat
Potrzebuję kupić lapka dziewczynie na prezent

Lol, powiało sponsoringiem o.O

Skoro ma to być coś mobilnego to może netbook 11-12" który by się jej w torebce zmieścił?
OlgaMoket
Myślę, że ASUS R500VM za ok. 3069zł powinien być odpowiedni smile.gif Jest to tzw laptop "do wszystkiego", odpalą płynnie każdą grę i filmy przy odpowiednio dobranych detalach i rozdzielczości.
Pawel_W
laptop za 3000zł do filmów to moim zdaniem lekka przesada smile.gif przychylałbym się do tego co Spawnm napisał, netbooki są bardzo tanie w porównaniu do ich większych braci, do oglądania filmów wręcz idealne, bo można je brać wszędzie (minusem jest oczywiście wielkość ekranu), a baterie potrafią trzymać kilkanaście godzin
amii
No bez przesady z tymi cenami, myślałem że coś za 1500-2000 a z tym oglądaniem to właściwie taka opcja dodatkowo głównie ma służyć do surfowania także żadnych cudów.
sazian
to może jakiś asus transformer ?
co prawda jest na androidzie ale czy do przeglądania fb trzeba czegoś więcej ?
Lukaszek
Co myślicie o Lenovo G580AH?
Laptop do wykorzystania w pracy biurowej, prosta praca graficzna itp.
Żeby nie zakładac nowego tematu pytam tutaj.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.