Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Facebook SDK PHP - błąd ?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Wazniak96
Witam.

Ostatnio postanowiłem pobawić się, i zobaczyć jak działa Api Facebook. Po poszperaniu w necie pobrałem pliki SDK z linku podanego przez facebook i wrzuciłem je na serwer. Na test wrzuciłem skrypt przykładowy podany w ReadMe plików SDK. Jednak po uzupełnieniu danych i przeładowaniu aplikacji zamiast ujrzeć okienko logowaniu ujrzałem te oto błedy:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at xxx) in xxx on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at xxx) in xxx on line 3

Nic nie pomogło dodanie ob_start() i session_start() na początku mojego skryptu. Po wrzuceniu otworzenia klas w komentarz błędy znikły(oczywiście pojawiły się inne).

Wie ktoś może jak temu zaradzić lub spotkał się z podobnym problemem? Bo według mnie błąd nie wynika z mojego nieumiejętnego pisania kodu tylko z błędów ze strony klas facebook.
webdice
Temat był na forum poruszany biliard razy. Poszukaj sobie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.