Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ile czasu powinno to zajac wmiare wprawnemu designerowi?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
grywalny
No wiec mam mozliwosc sprobowania moich sil w stworzeniu layoutu do pewnego skryptu sklepu. Mam miec zaplacone za godziny przepracowane Lkingsmiley.png
mimo ze projekt robie z domu wiec nie wiedza dokladnie ile nad nim spedze, po prostu maja mi uwierzyc na slowo. Jednak spytali sie mnie najpierw ile osobiscie sadze ze mi to zajmie. Tak pi razy drzwi chociaz.
Wyslali mi pare screenow jak ten layout ma wygladac mniej wiecej. Czyli niby bede cial layout tak sadze, ale nie do konca bo grafika na tych screenach nie jest wystarczajacej jakosci wiec bede musial
wiele rzeczy odtworzyc zamiast wyciac. No wiec spytali mnie ile mi to zajmie i zanim jeszcze zaczne i troche boje sie im podac zbyt duzej ilosci godzin zeby sie nie zniechecili myslac ze chce ich naciagnac
albo jestem zbyt wolny. Dlatego chcialem was zapytac ile powinno waszym zdaniem trwac zrobienie layoutu do sklepu? (ze wzoru ale nie do konca ciecie layoutu). Ja bym raczej powiedzial 10-14 godzin.
Za duzo? za malo? Jakie jest wasze zdanie?
lobopol
Kwestia jego skomplikowania, od kilku do kilkudziesięciu godzin. Nawet dłużej jeżeli byłby bardzo skomplikowany i miał bardzo dużo podstron.
ano
Cięcie 3*8h
Poprawa grafiki 2*8h
=> 40h
+ ewentualne z 8h na konsultacje z klientem ;-)

Za mało szczegółów - co to za sklep, jak rozbudowany, z ilu widoków się składa itp. Więc tamte obliczenia orientacyjnie.
sowiq
Cytat
- Ile kosztuje zrobienie strony internetowej?
- Tyle co samochód.
- Jaki samochód?
- Jakiej strony?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.