Skrypt wyczytuje adresy stron które są w pliku strony.txt zapisane linijka pod linijką, a później odwiedza te strony dodając do nich ?act1=akcja1&act2=akcja2
A przynajmniej tak by powinien działać. Lecz gdy g włączam, skrypt między stroną wczytaną z pliku (np: www.google.pl/lol.php) a treścią ktora ma byc podana czyli "?act1=akcja1&act2=akcja2" wkleja znak spacji. W efekcie czego link nie wygląda tak: www.google.pl/lol.php?act1=akcja1&act2=akcja2 a wygląda tak: www.google.pl/lol.php ?act1=akcja1&act2=akcja2
Ja sobie z tym poradzić? Mogę liczyć na pomoc?
//wiem że kod nie wygląda profesjonalnie, a wygląda okropnie. Ale nie znam php, a jest mi potrzebny właśnie taki mały skrypcik. Myślałem że sobie poradzę a tu klapa

<?php $act2 = "akcja1"; $act2 = "akcja2"; $online = 0; $counter = 0; $lol = "?act1={$act1}&act2={$act2}"; $ch = curl_init(); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $strona.$lol); curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT ,6); curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 6); continue; $wynik = curl_exec($ch); if($result[0] != null) $online++; else $counter++; curl_close($ch); } ?>