Proszę wejść na tą stronę http://lirdoner.xaa.pl/
i zalgować się na dane:
email: Rastaaa92@gmail.com
hasło: 123456
pewna osoba mi wykonuje tą stronę, i mam pytanie. Chcę mieć na tej stronie odpowiedzi na komentarze (prosze sobie rozwinąć komentarze)
i napisać jakiś komentarz i dodać go, a następnie odświeżyć stronę i potem kliknąć na zielone kółeczko 'odpowiedz' (koło daty), wtedy wklei się nam do pola na odpowiedź bbcode,
i jak pod tym bbcodem coś napiszemy i dodamy komentarz i odświeżymy to ten komentarz będzie wyglądał tak, że:
ktoś tam napisał :
fajny filmik
(i pod spodem to co my na to odpiedzieliśmy czyli np:)
wiem, że fajny
------------------------------------------------
dodając kolejne odpowiedzi na komentarze w których są już odpowiedzi wykonują się zagnieżdzenia tych odpowiedzi.
Ja chcę aby to wyglądało mniej wiecej w taki sposób:
no przypuścmy pat986 napisze komentarz:
fajny filmik
potem lirdoner nacisnie na tym komentarzy odpowiedz
wklei mu się np. bbcode
[nick_answer]pat986[/nick_answer]
[answer]fajny filmik[/answer]
... i tutaj pod spodem lirdoner sobie napisze:
mi też się podoba i doda komentarz
i komentarz ten wyświetli się w taki sposób, że pojawi się w pierwszym prostokąciku o szarej obramówce i czarnym tle napis "pat986 napisał(a):"
pod spodem będzie drugi prostokącik też w szarej obramówce i na czarnym tle w którym będzie treść a w treść "fajny filmik"
a pod spodem będzie bez żadnego prostokącika to co napisał lirdoner czyli "mi też się podoba"
jeżeli teraz ja nacisnę na odpowiedz na twoim komentarzy to wklei mi się bbcode do pola na komentarze:
[nick_answer]pat986[/nick_answer]
[answer]fajny filmik[/answer]
[nick_answer]lirdoner[/nick_answer]
[answer]mi tez sie podoba[/answer]
no i tu pod spodem ja sobie coś napisze np. 'no to jestesmy zgodni'
i wtedy jak nacisne na dodaj komentarz to wyświetli się:
w prostokąciki z szarą obramówką i czarnym tłem:
"pat986 napisał(a):"
pod spodem w drugim prostokąciku dotykającym pierwszego:
"fajny film"
pod spodem(3 prostokącik):
"lirdoner napisał(a):"
pod spodem (4 prostokącik):
"mi też się podoba"
i pod spodem już nie w prostokącikach to co ja napisałem czyli:
"no to jestesmy zgodni"
-----------------------------------
ogólnie chodzi o to aby wyświetlały się kolejne odpowiedzi jedna pod drugą zaczynając od najstarszej zamiast się zagęszczać w sobie, programista mówi, że nia da się tak wykonać bo 'inne style są dla każdej odpowiedzi' .
Czy faktycznie nie da rady tego wykonać?
Ja się pytam jako osoba nieznająca się za bardzo na programowaniu, czy macie jakiś pomysł, podpowiedź jak to wykonać?
np. przykłądowy bbcode lub coś innego.