Witam, kiedyś mi ten skrypt chodził, ateraz nic mi nie wysyła na serwer, nie wiem czy coś nagrzebałem proszę o pomoc.
......
echo "Wskaż położenie pliku z mapą:<br><br>"; echo '<form enctype="multipart/form-data" method="post" action="maps.php"> <input type="file" size="32" name="plik_upload" />
<br /><br />
<input type="submit" name="Wyślij" value="Zainstaluj mapę"></form>';
$f = $_FILES['plik_upload'];
//IF($f['type'] == 'image/png' or $f['type'] == 'image/jpeg' or $f['type'] == 'image/gif')
IF($f['type'] == 'image/png')
{
$patch = str_replace('maps.php', '', $_SERVER['SCRIPT_FILENAME']); copy($f['tmp_name'], $patch.$f['name']); $ins = @mysql_query("INSERT INTO log SET login='$login', operacja='zainstalowano mapę $f[name]', data=NOW()"); }
else
{
echo "<font color=#FF0033 size=2px><b><u><center>"; echo 'Plik musi być w formacie *.png'; echo "</u></b></font></center><br>"; }
echo "<center><fieldset>"; echo "<legend>Zainstalowane mapy</legend>"; $usun = $_GET["usun"];
if($usun) echo 'Plik mapy skasowano !!!<meta http-equiv="refresh" content="1; url="maps.php"><br><br>'; $ins = @mysql_query("INSERT INTO log SET login='$login', operacja='skasowano mapę', data=NOW()"); }
while (false !== ($plik = readdir($katalog))) { if (strpos($plik, '.png',1
)) $lista[]=$plik; }
echo "Brak zainstalowanych map<br><br>"; }
for ($i=0;$i<count($lista);$i++) {
echo " - <a href=\"maps.php?usun=$lista[$i]\" onclick=\"return confirm('Potwierdź usunięcie mapy: {$lista[$i]}.');\">Skasuj</a>"; echo " <a href=\"$lista[$i]\" target=_blank>Pokaż mapę</a>";
}
echo "</fieldset></center>"; ........