Mam pewien problem otóż mam plik index.php
gdzie w kawałku znajduje się takie coś:
switch ($_POST['kasa']){ case 1: $koszt_sms="0.62"; $numer_sms="7055"; $tre="KDW.CSMLAWA"; $doladowanie="0.40"; break; } echo "<div class='uwaga'>Wyślij sms o tresci ".$tre." na numer ".$numer_sms." Koszt sms wynosi ".$koszt_sms." zł. A twoje konto zostanie doładowane o ".$doladowanie." </div>"; echo '<form action="sprawdz.php" method="post"> <p style="text-align: center;"> Wprowadz otrzymany kod:<br /> <input type="text" name="kod" style="width: 100px;" /> <input type="submit" name="ok" value="Ok" /> </p> </form>'; }
Całość jest przekazywana do sprawdz.php, gdzie skrypt sprawdza kod i wyświetla czy jest on prawidłowy czy też nie.
Problem polega na tym że kod się zgadza jednak to co ma zostać dodane przez zapytanie nie zostaje dodane.
$number = $_POST['numer_sms']; $kasiora = $_POST['doladowanie']; } else { $status = getStatus('http://profitsms.pl/check.php?apiKey='.$apiKey.'&code='.$_POST['kod'].'&smsNr='.$number,'r'); switch($raport['0']) { case 1: include("./inc/connect.php"); $sesja = $_SESSION['login']; $loolo = $kasiora; { { $aktualne_saldo = $dane['saldo']; $saldo_plus = $aktualne_saldo + $kasiora; $zapytanie = "UPDATE $tbuser SET `saldo`='$saldo_plus' WHERE `login`='$sesja'"; } } else { echo '<div class="uwagaczer">Wystąpił bład z bazą danych. Nie znaleziono takiego urzytkownika.!</div>'; } break; case 0: break; default: break; } } } ?>
Proszę o pomoc

Zapomniałem dodać formularza:
<center><FORM ACTION="?akcja=test" METHOD=POST> <b><span style="color:red;">Wybierz kwote doładowania</span></b> <table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <select name="kasa" size="1"> <option value="1">0.40 zl</option> <option value="2">0.80 zl</option> <option value="3">1.60 zl</option> <option value="4">2.40 zl</option> <option value="5">3.20 zl</option> <option value="6">4.00 zl</option> <option value="7">4.80 zl</option> <option value="8">7.20 zl</option> <option value="9">11.20 zl</option> <option value="10">15.20 zl</option> <option value="11">20.00 zl</option> </select><br>