<?php $numer = 1; }else{ } $numer = 1; }else{ $numer++; } $_SESSION['koszyk'][$numer]['id'] = $_POST['id_kd_products']; $_SESSION['koszyk'][$numer]['nazwa'] = $_POST['name_kd_products']; $_SESSION['koszyk'][$numer]['cena'] = $_POST['price']; } }?>
Wyświetlanie zawartych produktów w koszyku wygląda tak(wraz z przyciskiem usuwania poszczególnego produktu):
<?php for($i=1;$i<$numer;$i++){ } }?>
Przycisk do usuwania całego koszyka, oraz zdefiniowanie usuwania całego koszyka i pojedynczego produktu
<?php if($_POST['clear']){ } if($_POST['del']){ $pid = $_POST['id']; }?>
Wszystko działa jak należy, nawet "częściowo" dobrze wyświetla w smarty w pliku tpl, częściowo mam na myśli to, że wyświetla mi tylko jeden aktualnie wybrany produkt, czyli zwyczajnie mi nadpisuje zmienną. Wykorzytywałem ten sposób:
$smarty->assign('nazwa_produktu', $_SESSION['koszyk'][$i]['nazwa']); $smarty->assign('cena_produktu', $_SESSION['koszyk'][$i]['cena']); $smarty->assign('ilosc', $ilosc); $smarty->assign('cart', $cart); $smarty->assign('licz', $i);
Plik tpl:
{section name=e loop=$ilosc } {$smarty.section.e.iteration} {$ilosc[e].nazwa_produktu} {$ilosc[e].cena_produktu} {/section} ------------------------ {foreach name=outer item=koszfrom=$cart} {$key}: {$item}<br /> {/foreach} {/foreach}
Nie potrafie tylko przekazać wszystkich informacji do smarty, czyli jesli uzytkownik kupi 5 produktów to 5 ma zostac wyswietlnonych

Help!
ps. z góry dziękuję za pomoc